6 hónaos terhes vagyok.3 hónapja hogy nem szexeltem a párommal. Már nagyon hiányzik, lehet ebben az állapotban?
Figyelt kérdés
2013. szept. 1. 13:00
11/23 anonim válasza:
Nem tudom ez a rossz élmény mire vonatkozik,de van 2 gyerekem,akik mindenhogyan egészségesek :)
12/23 feketepeter válasza:
"nem ajánlott"? ki által és miért?
13/23 A Tengerész válasza:
1. Persze hogy lehet! 2. Az viszont teljesen érthetetlen, hogy mi ez a 3 hónap "koplalás"?? Eddig nem volt kedved hozzá? Vagy a párodnak nem volt? Vagy eddig mással csináltad?
14/23 A kérdező kommentje:
3 hónapos terhesen nagyon sokat volt hányingerem és émejgésem.Aztán a párom üzleti útra ment 3 hétre.Amikor szóba jött a dolog,vagy már mindketten akartuk volna,ő nem merte,hogy nehogy ártson a babának.S hogy olyan mintha a gyerekének tanitana rosszat.És egyszerüen nem tudta magát jólérezni emiatt.
2013. szept. 5. 10:45
15/23 anonim válasza:
Szia.
Mi az utolsó nap is együtt voltunk, kívántam!
Igaz nekem gyengéd párom van, és én irányítottam!
Gyönyörű egészséges, okos kislányunk van!
16/23 A kérdező kommentje:
köszönjük a tanácsokat.És sok boldogságot a kislányodnak és a családnak is
2013. szept. 5. 21:45
17/23 Messor725 válasza:
Ha orvosilag nincs akadálya, akkor lehet!
Ebben az esetben is egészségügyi problémáról van szó, csak éppen fordítottan. A párodnak vannak pszichoszomatikus gondjai - gátjai vannak, amit együtt, közösen fel tudnotok oldani.... vagy egy szakember segítségét tudjátok igénybe venni.
18/23 fisher89 válasza:
Szia! hát egyáltalán nem ajánlom,
19/23 A kérdező kommentje:
mert gondolod te igy?
2013. szept. 8. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!