Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a terméketlen állapotban feküdtem le a barátommal, akkor szerintetek lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Köszönöm szépen a válaszolokat!2010. márc. 28. 17:35
1/16 anonim válasza:
Meddő vagy? Akkor természetesen nem.
2/16 anonim válasza:
a spermák napokig, vagy akár 2 hétig is életképesek lehetnek benned. úgyhogy igen.
3/16 anonim válasza:
2 hétig nem, szép is lenne. Extrém esetben is maximum 1 hét, de iszonyú ritka az ilyen. Mennyire terméketlen az az időszak? Mármint a ciklusod melyik szakaszában voltál?
4/16 Szesze válasza:
Esküszöm, hogy betiltanám a "terhes vagyok"-os kérdéseket...sok tizenéves liba azt se tudja mi fán terem de szexel rendesen...
A jelszó: ÓVSZER(más néven: kondom, gumi) vagy ha nagyon nem bírjátok akkor FOGAMZÁSGÁTLÓ PIRULA....
5/16 anonim válasza:
élve maradhatnak 2 hétig, ha megfelelő a pH. persze ez ritka eset, de nem kizárt =)
6/16 anonim válasza:
Azért nem túlélőbajnokok ezek, nincs az a spermium, ami addig életben marad, akkor nem lenne ennyi sikertelen teherbeesés, babatervezők esetében persze. Nem csak a PH miatt, amúgy sem arra vannak kitalálva, hogy ebben a formában életben maradjanak :) Viszont a kérdező még nem írta le, hogy mennyire volt terméketlen az a nap. A luteális fázis 5-6. napjai után már szinte esélytelen a dolog, de nem tudom egyáltalán a luteális fázisban történt-e.
7/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok meddő... a terméketlen szakasz 1-2 napján volt ez.
2010. márc. 28. 18:00
8/16 anonim válasza:
Terméketlen állapotban természetesen nem.
Csakhogy honnan tudod ezt? Rendkívüli peteérés egészen váratlan időpontban is lehet! Akár vérzés alatt is!
GUMI! GUMI! GUMI! GUMI! GUMI! GUMI! GUMI! GUMI! GUMI!
9/16 anonim válasza:
Rendkívüli peteérés, na kezdődik már..., de nem most nem mondom el ez miért nem illik ide. A ciklusod hányadik napján voltál?
10/16 A kérdező kommentje:
13 napjában voltam...de ez mért fontos?
2010. márc. 28. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!