Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Védekezés nélkül voltam együtt egy fiúval, kicsit ittas állapotban. Nem belém ment el (állítja ő) de sajnos én nem vettem észre pontosan mikor ment el! Közel voltam a cikluson közepéhez. Még egy napom van. Bevegyem az esemény utáni tablettát?!
Szerintem igen.
De hívj föl inkább orvost.
ej ha, jobban jársz ha nem kérdezel ilyeneket, mert téged is le hordanak lotyónak, ugy mint engem!!!!!
ez az oldal mostanában, abból áll, hogy azt nézik, hogy kit lehet lenézni, és leoltani!, szerintem vedd be a gyógyszert!
Vedd be minnél hamarabb, mert csak 3 napod van rá, minnél később veszed be, annál gyengébb a hatás :S
Velem is megtörtént (igaz nem ittasan, és nem is gumi nélkül), nálunk elszakadt a gumi. Bementem egy tiniambulanciára, ott nagyon készségesen, felírták a receptet. Rigesoft a neve, 2 kis tabletta, de előtte egyél, mert a nagy hormontartalom miatt ledönthet a lábadról :S
Hajrá felelősség!!!
Én biztos bevenném, nem kockáztatnék, pláne, hogy azt sem tudod, benned ment-e el.
Köszönöm a válaszokat!
Tudom,hogy nagyon felelőtlen voltam,nem vagyok általában ilyen!Megfogadtam a tanácsokat és az okos döntés mellett maradtam...felirattam a gyógyszert(rigesoft) és már be is vettem az elsőt,így már remélem nem lesz semmi gond!:)Tanultam a hibámból,remélem aki ezt olvasta is tanul az én hibámból!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!