Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Termékeny időszakban óvszer, terméketlen időszakban hüvelykúp. Ez így jó, vagy kockázatos? (nem akarok tablettázni. )
Én jobban örülnék, ha a barátnőm tablettázna...
De legalább Te hajlandó vagy áldozatra a hüvelykúppal és nem erőlteted a barátodra rendszeresen a gumit...
Szerintem jó lesz...Egyenlőre! Aztán, majd úgy is rájössz, hogy jobban jártok mindketten, ha tablettázol.
Én se szedek tablettát, mivel szerintem nem egészséges hogy hormont juttatok a szervezetembe (még akkor se ha alacsony a hormon tartalma), rengeteg mellékhatása van...és ezzel a nőgyógyászom is egyetértett...tehát nem teszem ki magam ennek a kockázatnak...és ezt a párom is megérti.
Mi óvszert használunk, terméketlen napoknál pedig kicsit "bűnözünk", de gumi nélkül soha nem élvez belém...
Már több mint 2 éve így csináljuk és eddig semmi gond nem volt...mondjuk nemsokára amúgy is babát szeretnénk.
Amíg gyógyszert szedtem nagyon rossz volt a közérzetem, a szexuális vágyam, híztam stb....
Nem gondolom. Csak amikor a nőgyógyász azzal jött, hogy ha nem íratok fel tabit, tuti abortusz... és még mindig nincs gyerekem.
A másik az hogy úgyis elfelejteném bevenni.
Attól még hogy forgalmazzák, simán lehet egészségtelen. Ugyan már.
Egy vmit nem értek. Ha a kérdező világosan leírja, h nem akar tablettát szedni, miért jön ide mindenki, h DE SZEDJÉL MERT AZ A LEGJOBB, ÉS HÜLYE VAGY, H AZT HISZED ÁRTALMAS...
Olvassatok utána, igen is elég csúnya mellékhatásai lehetnek. A kérdező feladata, h mérlegelje, neki megéri-e. Illetve csomó olyan betegség van, ami miatt nem lehet tablettát szedni (pl nekem a nőgyógyász kifejezetten azt mondta, h SEMMIFÉLEKÉPPEN nem ajánlja a tablettát). És egy csomó betegség csak alaposabb vizsgálatnál derül ki, amire az orvos nem biztos, h elküld...
A férfiaknak elhiszem h sokkal jobb, ha nincs rajtuk gumi, de míg nekik csak szimplán kellemetlenség, a nőnek súlyos gondjai lehetnek a tablettától...azért nem mindegy.
Hogy a kérdésre is válaszoljak:
Szerintem keresd meg neten a hüvelykúp betegtájékoztatóját, és olvasd el, h mekkora védelmet nyújt. Esetleg kérdezd meg egy (megbízható) nőgyógyászt.
(Vmilyen oldalon akár neten keresztül is tehetsz fel ilyen kérdést)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!