Terhes lehetek? Elképzelhető h a gyógyszer abba hagyása miatt van ez az egész? Amikor valaki terhes lett mikor érezte magán h más állapotban van, és hogyan jelentkezett?
Abba hagytam a gyógyszert,mert szüneteltetni akartam 3 hónapra,hisz régóta szedem. Nagyon sokat késett a menstruációm. Miután beteg lettem,és elmult együtt voltunk a párommal. Viszont a nagy szenvedély hevében először nem huztunk gumit,csak egy nagyon picit volt bent,uttána egyből fel lett húzva az óvszer.
Mostanában azt hiszem hogy híztam :S de nem vagyok kivános,nincs hányingerem és nem is eszem többet mint máskor. Tegnap óta meg még görcsölök is(mint mikor meg fog jönni).
Elég paranoiás vagyok,és nem tudom h most csak beképzelem azt h terhes vagyok vagy tényleg az vagyok.
Sok a pattanásom is(mesi elött mindig kijön) meg a hasam is olyan nagy(mint mikor fel vagyok puffadva a menstruáció elött). De lehet h azért nagy mert terhes vagyok.Nem tudom.
Elképzelhető h a gyógyszer abba hagyása miatt van ez az egész? Amikor valaki terhes lett mikor érezte magán h más állapotban van,és hogyan jelentkezett?
Normális válaszokat kérnék
Látom,Te is sok bunkóval találkoztál már itt!
Hogy a kérdésedre választ írjak: én,mert nem vagy biztos,a helyedben elmennék a nőgyógyászhoz,hogy tisztázni tudjam a dolgot. Lehet,hogy csak a gyógyszer abbahagyása miatt van,nem tudom,mert mint írtad,régóta szedted,és 3 hónap kell,hogy kiürüljön a szervezetedből. :)
18:09-es megint. Ja,és nem mindenkinél jelentkezik "tünet" ha terhes,van,aki észre sem veszi,csak nem jön meg neki.
Én nem tudom hanyadik héten,még valahol az elején,járhattam,amikor este 6-kor azon kaptam magam,hogy még nem szívtam el egy szál cigit sem.Rágyújtottam,és hagytam is leégni,egyszerűen nem kellett.Azóta nem dohányzom. 3éves az első kislány a második pedig 9hós.
:)))
márc. végén jött meg a mesim,április elején voltunk együtt a barátommal(akkor már nem voltam beteg).
De már az is eszembe jutott,h azért fáj a hadam meg látom magam kövérnek,mert már napok óta nem voltam nagy wc-n
ara gondoltam h megvárom a hónap végét,akkor kell majd betegnek lennem és ha egy napit is késik veszek egy tesztet
De már nagyon parázok. És eléggé olyan vagyok h beképzelem magamnaka betegségeket. Ez esetben terhességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!