Hormonzavar lehet?
A szüzesség elvesztése után akkor késhet,ha terhes leszel. Betegségtől viszont tényleg késhet,és ez előfordulhat máskor is.
Ha elég bő a vérzésed és miután véget ér elmúlik a mellfájdalmad,akkor nincs semmi gond. De ha kevesebb és a panaszod is marad,csinálj egy terhességi tesztet.
Terhesség nem lehet,minden alkalommal védekeztünk.:)
A hasam ugyanúgy görcsöl,mint az eddigi menstruációknál,csak a vér kicsit barnásabb.A mellem is minden alkalommal fájt nyomás hatására,csak most egy kicsit intenzívebb a fájdalom.
Csakmert én is sok helyen olvastam,(többek között itt is),hogy a szüzesség elvesztése után,az is normális, ha 2 hetet késik.
Igazából mostmár semmi probléma nincsen, csak a melleim fájnak kicsit, és a vérzés kevesebb, de ez múlt hónapban is így volt,mostmár a színe is inkább vöröses,mint barnás, csak kíváncsi vagyok mások tapasztalataira,véleményeire.:) hogy okozhatta-e ezt mondjuk a felfázás? mert nyaralás alatt fáztam fel, és ott nem volt alkalmam orvoshoz menni. Már nagyjából el is múlt a felfázás, mire elmentem a háziorvoshoz, és ö írt fel rá antibiotikumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!