Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hormonzavar lehet?

Hormonzavar lehet?

Figyelt kérdés
1 hónappal ezelőtt veszítettem el a szüzességemet, akkor 2 nap múlva rendesen megjött a menstruációm. Ebben a hónapban felfáztam,kaptam rá antibiotikumot, és késett a menstruációm 1 hetet,kicsit barnás a vér,és a mellem is fáj már 1 hete. Azt mondják,hogy a szüzesség elvesztése után is késhet, és az orvos szerint a felfázás miatt is. Nektek mi a véleményetek,mitől barnás a vérzés? Ez normális? Tapasztalatok?

2013. aug. 27. 11:36
 1/5 anonim ***** válasza:

A szüzesség elvesztése után akkor késhet,ha terhes leszel. Betegségtől viszont tényleg késhet,és ez előfordulhat máskor is.

Ha elég bő a vérzésed és miután véget ér elmúlik a mellfájdalmad,akkor nincs semmi gond. De ha kevesebb és a panaszod is marad,csinálj egy terhességi tesztet.

2013. aug. 27. 11:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Szüzesség elvesztése után késhet (nem csak terhesség esetén!), antibiotikum kúra alapból bezavarja a menzeszt.
2013. aug. 27. 11:44
 3/5 A kérdező kommentje:

Terhesség nem lehet,minden alkalommal védekeztünk.:)

A hasam ugyanúgy görcsöl,mint az eddigi menstruációknál,csak a vér kicsit barnásabb.A mellem is minden alkalommal fájt nyomás hatására,csak most egy kicsit intenzívebb a fájdalom.

2013. aug. 27. 11:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Kedves ".,ezzel tisztában vagyok. Nem csak antibiotikum kúra egyéb más gyógyszerek,idegesség,betegség miatt is késhet. Egy biztos a szüzesség elvesztésétől nem.
2013. aug. 27. 18:35
 5/5 A kérdező kommentje:

Csakmert én is sok helyen olvastam,(többek között itt is),hogy a szüzesség elvesztése után,az is normális, ha 2 hetet késik.

Igazából mostmár semmi probléma nincsen, csak a melleim fájnak kicsit, és a vérzés kevesebb, de ez múlt hónapban is így volt,mostmár a színe is inkább vöröses,mint barnás, csak kíváncsi vagyok mások tapasztalataira,véleményeire.:) hogy okozhatta-e ezt mondjuk a felfázás? mert nyaralás alatt fáztam fel, és ott nem volt alkalmam orvoshoz menni. Már nagyjából el is múlt a felfázás, mire elmentem a háziorvoshoz, és ö írt fel rá antibiotikumot.

2013. aug. 27. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!