Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van erre valami meg oldas...

Van erre valami meg oldas vagy torodjek bele?

Figyelt kérdés

A multkor voltam nogyogyaszhoz es ki derult hogy hormonzavarom van, meg egy ket mas problema is fel merult. Utanna neztem a neten hogy mien tunetekkel jar, ezekbol szinte az osszes meg van nekem. Ki irt a doki kezelest de egyaltalan semmi nem valtozott azota, mondta hogy időbe telik mig vissya áll a szervezetem, ugyhogy nemsokara megyek kontrolra.

A leg jobban a sulyom zavar es az hogy elegge szoros fajta lettem, na meg 23 evesen a pattanasos bor is elegge zavaro. de a sulz problemaval nem tudok mit keydeni. egy évvel ez előtt 51-52 kg voltam, most 6ö vagyok es ugy eryem minnel tovabb annal jobban hizok, pedig normalisan etkezek, igzekszek mozogni is megsem segit semmi.

2013. máj. 10. 12:15
 1/8 anonim ***** válasza:

PCO ?

Tök jól lehet kezelni, csak a betegség valódi okaival kell tisztában lenni és megszüntetni őket. Ha nem lesz kiváltó ok, vissza fog térni jó állapotba a tested.

2013. máj. 10. 12:39
 2/8 A kérdező kommentje:
es megis mienek ezek a kivalto okok?
2013. máj. 10. 12:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Sok szénhidrát, tejtermék fogyasztás, talán a glutén.. olyan anyagok amiket csak manapság divatos enni, de valójában nem tud mit kezdeni velük a szervezetünk.

Ó, ilyen persze a sok fruktóz is, nagyon fontos.

2013. máj. 10. 12:45
 4/8 A kérdező kommentje:
de ha ezeket nem fogyasztom akkor fogyni is fogok vagy a fogyas csak majd kesobb indul meg ha a kezeles is hatni kezd? Mondjuk tej termeket nem iszok/eszek, max kefirt vagy tejfolt de azt is nagyon ritkan(max 2 hetben 1x).
2013. máj. 10. 13:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem ártana tudni, hogy mi a bajod (bár gondolom PCOS) és milyen kezelést kaptál rá.
2013. máj. 10. 14:07
 6/8 A kérdező kommentje:
igen, PCO. Novenyekbol allo gyogyszert irt ki az orvos, amit miden nep szednem kell minimum 3 honapig, nem sokka mennem kell ujra kontrolra. ha ez nem segit akkor azt mondta, hogy ki ir valamien erosebb gyoggyszert ami helyre billenti a hormonhaztartasomat.
2013. máj. 10. 14:22
 7/8 anonim ***** válasza:

persze hogy nem segített a növényi szer.

Még a 'tömény' gyógyszer sem segít, olyan gusztustalan az az elnevezés, hogy gyógyszer. Köze nincs a gyógyszereknek a gyógyuláshoz. Mindegy.

Az inzulinrezisztencia elmúlása, a hormonrendszer normalizálódása fél évig is eltarthat, mindenképpen hónapokról beszélünk. Persze ez az élettartamig tartó betegséghez képest gyors gyógyulásnak számít, szerintem.

Ahogy a hormonrendszered közelít az egészségeshez, úgy indul meg a fogyás is.

Ezt olvasgasd el

[link]

2013. máj. 10. 14:30
 8/8 A kérdező kommentje:
akkor fasza, orvost valtok
2013. máj. 10. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!