Van erre valami meg oldas vagy torodjek bele?
A multkor voltam nogyogyaszhoz es ki derult hogy hormonzavarom van, meg egy ket mas problema is fel merult. Utanna neztem a neten hogy mien tunetekkel jar, ezekbol szinte az osszes meg van nekem. Ki irt a doki kezelest de egyaltalan semmi nem valtozott azota, mondta hogy időbe telik mig vissya áll a szervezetem, ugyhogy nemsokara megyek kontrolra.
A leg jobban a sulyom zavar es az hogy elegge szoros fajta lettem, na meg 23 evesen a pattanasos bor is elegge zavaro. de a sulz problemaval nem tudok mit keydeni. egy évvel ez előtt 51-52 kg voltam, most 6ö vagyok es ugy eryem minnel tovabb annal jobban hizok, pedig normalisan etkezek, igzekszek mozogni is megsem segit semmi.
PCO ?
Tök jól lehet kezelni, csak a betegség valódi okaival kell tisztában lenni és megszüntetni őket. Ha nem lesz kiváltó ok, vissza fog térni jó állapotba a tested.
Sok szénhidrát, tejtermék fogyasztás, talán a glutén.. olyan anyagok amiket csak manapság divatos enni, de valójában nem tud mit kezdeni velük a szervezetünk.
Ó, ilyen persze a sok fruktóz is, nagyon fontos.
persze hogy nem segített a növényi szer.
Még a 'tömény' gyógyszer sem segít, olyan gusztustalan az az elnevezés, hogy gyógyszer. Köze nincs a gyógyszereknek a gyógyuláshoz. Mindegy.
Az inzulinrezisztencia elmúlása, a hormonrendszer normalizálódása fél évig is eltarthat, mindenképpen hónapokról beszélünk. Persze ez az élettartamig tartó betegséghez képest gyors gyógyulásnak számít, szerintem.
Ahogy a hormonrendszered közelít az egészségeshez, úgy indul meg a fogyás is.
Ezt olvasgasd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!