Lézeres mell-szőrtelenítés? :S Vagy hogyan?
Öröklötten is meglehetősen sok a szőr rajtam, de egy hormonzavarnak köszönhetően olyan helyeken is van, ahol családom legszőrösebb nőtagjainak sincs. Így hason és mellen, főleg mellbimbó körül, hosszú, vékony, barna szálak (alapvetően szőke vagyok, még a szemöldököm is, így még gázabb...). Szeretnék megszabadulni ezektől, néha kiszedegettem egy részüket csipesszel, de sokszor benövés lett a vége, illetve annyi van, hogy nem is igazán tudom... :(
Gyantázásra gondolni sem mernék, de a lézertől is félek, mert ilyen érzékeny testrészemen, ami sokmindenre kell majd még (gyerekem lehet), félek. Lehet-e tőle szöveti károsodásom vagy hajlamosít-e daganatra, ilyesmik?
Vagy villanófény?
És ezek egyáltalán TÉNYLEG használnak-e?? Többször olvastam, hogy nem igazán. :( Hogyan szabadulhatnék meg ezektől?
Dokim azt mondta, csak szépészetileg lehetséges, mert nem szedhetek hormonokat, mivel nagyon trombózishajlamos vagyok vérkép szerint.
Segítség! :( Tisztára tönkretesz már, hogy nem merek senki előtt mutatkozni, mutánsnak érzem magamat. :( Strand is kilőve. :(
A villanófény nem káros a szövetekre, mivel a bőr felszíni rétegeiben fejti ki a hatását. Azt tudnod kell, hogy világos bőr és sötét szőr esetén a leghatékonyabb, nyáron ezért nem tanácsos elkezdeni. A kezelés ideje alatt pedig borotválni kell a szőrt, mert fontos, hogy növekedési fázisban legyen. Hosszú folyamat, a nevével ellentétben nem végleges, de tartós megoldás. Amúgy jó dolog, hamar látszik az rredmény.
Ha emellett döntesz mindenképp neves szalonba menj, aminek utánna tudsz nézni és kérdezd ki őket a gépről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!