Fiúk! Ez a mell már nagyon szőrösnek számít? Ha igen, hogyan lehetne eltávolítani a szőrt? (epilálás, gyanta stb. )
2012. nov. 4. 13:10
1/21 anonim válasza:
ja. de kiszedni nem lehet. én a nagyon durván feketéket szemöldök csipesszel szoktam, de ha kicsit szolizol néha napján nem fog látszódni :)
3/21 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem durva, nekem sokkal több van, megyek is orvoshoz nemsokára.
4/21 anonim válasza:
Ez teljesen normális, mindenkinek szőrös ott,csak van akinek kevésbé, van akinek jobban látszik. A tied egyáltalán nem feltűnő,de ha téged zavar,akkor azt a 3-4 szálat húzd ki néha szemöldökcsipesszel és kész.
5/21 anonim válasza:
Nem olyan vészes, de ha téged vagy a pasidat zavar, szedd ki.
6/21 anonim válasza:
Kicsit talán ki kéne szedni, de maga a formája ... meseszép!!!
7/21 Synesztro válasza:
25/F
Páromnak 3 nagyon fekete szokott ott nőni, ő csipesszel kiszedi, és akkor úgy 1-2 hónapra nincs gond vele, egyébként nagyon szép a melled, így képről határozottan impozáns látványt nyújt.:)
8/21 anonim válasza:
Nekem ennél kicsit szőrösebb, én szemöldökcsipesszel szoktam szedni. Legegyszerűbb. Elég ha a vastagabb szőröket leszeded és akkor a többi már nem is olyan feltűnő.
9/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! ^^
2012. nov. 5. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!