Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan szőrtelenítsek intim...

Hogyan szőrtelenítsek intim területen? 16/L

Figyelt kérdés
Pár éve borotválom, ezért eléggé megerősödött sajnos a szőr, így hát amikor elkezdtem epilálni, enyhén szólva besz*rtam :D A gyantán gondolkozok, de magamnak nem tudnám jól megcsinálni... A borotválás már szinte fáj, és nagyon gyorsan visszanő. Marad a szőrtelenítő krém, de abban nem igazán bízom :S Mit csináljak??

2012. júl. 29. 00:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát legjobb lenne ha nem akarnál mindenáron szőrteleníteni intim területen.

Ha muszáj (bár ilyen szitut nem tudok elképzelni, hacsak nem vagy hivatásos sztriptiztancos, akitol ezt megkovetelik, és ugye 16 évesen nem lehetsz az), akkor a krém meg a kozmetikus jöhet szóba. De ahol az ember elkezd szőrteleníteni, ott szőrbenövések is lesznek. Nekem a lábam sebes konkrétan 7 éve nonstop - a szőrbenövések miatt. Ha rajtam múlna, sosem szőrtelenítenék. Ruha alatt nem is szoktam.

2012. júl. 29. 00:47
 2/6 anonim ***** válasza:

"Hát legjobb lenne ha nem akarnál mindenáron szőrteleníteni intim területen. "

Így van. De minek csinálod? Van egyáltalán testi kapcsolatod, hogy más is láthatná? Elég lenne csak kisebbre nyírni, fazonírozni.

Különben is van aki a szőrős puncit szereti. Végülis az a természetes.

2012. júl. 29. 00:50
 3/6 anonim válasza:

Szerintem gyantát használj. Én is azt használok intim területre. Vagyis a kozmetikusom csinálta először, de aztán már egyedül csináltam. Gyantázni a legegyszerűbb. A szőrtelenítő krém, olyan mint a borotva.

Amúgy én azért gyantázom az intim területemet, hogy fel tudjak venni fehér fürdőruhát! :)

Ha van kérésed hozzám nyugodtan fordulhatsz! :)

2012. aug. 4. 13:55
 4/6 anonim ***** válasza:
off:utolsó, leírnád kérlek, h hogy csinálod? nekem valahogy kevés a két kéz:S
2012. aug. 6. 20:36
 5/6 anonim ***** válasza:
59%

"azért gyantázom az intim területemet, hogy fel tudjak venni fehér fürdőruhát! :) "

Szia!

Egy igényesen megvarrt fürdőruha többrétegű. És nem látszik rajta át semmi.

;)

2012. aug. 6. 21:09
 6/6 anonim válasza:
csak oldalt ne lógjon ki
2013. márc. 26. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!