Mivel szőrtelenítsek intim területen? Fontos!
Én villanyborotvával szoktam fürdés után szárazra törölve mert akkor már felpuhula szőr.
A sima borotvától azért pattog ki szerintem mert felkaparja a bőr felső rétegét is, míg a villanyborotva nem.
Nekem sosem pattog ki, igaz nem is totál csupasz, pici mindíg marad, de csak pihék.
Borotválom, de gondolkodtam azon, hogy gyantára váltok, főleg most, hogy nyáron nem szabad majd hagynom, hogy a bikinivonalam kicsit is bökős legyen és kipattogzott:S
Szerintem én itthon próbálkozok majd hideggyantával. Epiláltam is már a nagy részét(persze ott beljebb maradt a borotva) de nekem is iszonyatosan fájt mindig és meg sem éri mert nekem így is elkezd kinőni 1,5 hét után, úgyhogy nagyon nem bír ki 3-4hetet:D Amúgy a kozmetikusnál lehet kérni teljesen csupaszra is, tehát, hogy ott beljebb is legyantázza? Nem ciki, hogy ott nyúlkál?:S Vagy hogy zajlik ez?
19/L
Utolsó, nem ciki, ez a dolga:) Látott már előtted is nem egy női nemiszervet, ő ezzel dolgozik, már rég megszokta:)
Kérdező, hogy kérdésedre válaszoljak, szerintem a gyanta a leghatásosabb. Gyors, sokkal kevesebb fájdalommal jár mint az epilátor. Egyetlen hátulütője (számomra legalábbis), hogy drága, és ritkán engedheti meg magának az ember lánya.
Én különben epilátort használok, lassan a testem egész felületén, és imádom :) Hónalj, alsó lábszár, comb, kar... Mindenhol kiváló, hetekig nincs gondom a szőrtelenítésre. Intim területen még nem próbáltam, de már csak az maradt hátra, és mivel a borotvát utálom, a gyantát nem engedhetem meg, marad az epilátor (az ingyen van:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!