Fiúk! Ez a mell már nagyon szőrösnek számít? Ha igen, hogyan lehetne eltávolítani a szőrt? (epilálás, gyanta stb. )
2012. nov. 4. 13:10
11/21 anonim válasza:
Én leszoktam epilálni amikor eszembe jut.
17/L
12/21 anonim válasza:
Én is szemöldök csipesszel szoktam kiszedni. Ez nem dúrva.
13/21 Koncocska válasza:
fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap
14/21 Koncocska válasza:
fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap
16/21 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal: szerintem sem durva és tényleg nagyon szép:) bárcsak az enyém is ilyen lenne..
17/21 anonim válasza:
Szép cicid van :)
Amúgy off: az baj, ha nekem egyáltalán nem szőrös? Mármint gondolom ezek sem véletlenül nőnek, nekem viszont egy szál sincs. Köszi!
18/21 anonim válasza:
Örülj neki, hogy neked nincs! :D Egyáltalán nem baj.
19/21 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem válaszolókhoz. Ez nem sok. Ami igazán erős, azt szemöldökcsipesszel húzd ki, így a kisebbek már közel sem lesznek olyan feltűnőek vagy látványosak. Én is így teszek :)
20/21 anonim válasza:
Ne gyantázd/epiláld, mert kiszedi a vékonyabbakat és bárki bármit mond, erősebben fognak visszanőni. Ha nagyon zavar az a néhány szál, szemöldökcsipesz. De szerintem sem zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!