Lányok akik epillálnak illetve gyantát használnak szőrtelenítéshez, mennyi ideig tart, mit csináltok meg magatokon és milyen időközönként körübelül?
Én epilálok. Múlt hét csütörtökön csináltam, ma már kezdenek látszódni az első szőrök a karomon. A lábamon még nem, de ott már elég gyenge, az lassabban jön vissza. Hónaljamat epilálom még, ott sajnos már látszik néhány, de azt sokáig borotváltam. Illetve a szeméremdombomat és bikinivonalamat szoktam még epilátorral, az épp hogy kezd visszanőni.
Sajna nem tart sokáig. Mostanság viszont tervezem kipróbálni a cukorgyantát, hátha hatásosabb :)
Szóval nagyjából nekem 1-1,5 hétig tart. De inkább, mint a borotva. Pedig jó ideig csak azt használtam... :)
Én gyantázom. Mindenemet. A lábamat, beleértve a combomat is. Az egész karomat és a hónaljamat. Az intim területekre is gyantát használok(az egészre). Nekem a gyantázás ha mindent megcsinálok magam, olyan 30-40perc. Idő kell az alapos munkához. Nekem körülbelül olyan 4-5hétig tart ki. Valahol tovább is.
Ha kérésed van még ezzel kapcsolatban írj bátran. Szívesen segítek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!