Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok akik epillálnak illetve...

Lányok akik epillálnak illetve gyantát használnak szőrtelenítéshez, mennyi ideig tart, mit csináltok meg magatokon és milyen időközönként körübelül?

Figyelt kérdés

2012. aug. 3. 19:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Én epilálok. Múlt hét csütörtökön csináltam, ma már kezdenek látszódni az első szőrök a karomon. A lábamon még nem, de ott már elég gyenge, az lassabban jön vissza. Hónaljamat epilálom még, ott sajnos már látszik néhány, de azt sokáig borotváltam. Illetve a szeméremdombomat és bikinivonalamat szoktam még epilátorral, az épp hogy kezd visszanőni.

Sajna nem tart sokáig. Mostanság viszont tervezem kipróbálni a cukorgyantát, hátha hatásosabb :)

Szóval nagyjából nekem 1-1,5 hétig tart. De inkább, mint a borotva. Pedig jó ideig csak azt használtam... :)

2012. aug. 3. 20:45
 2/2 anonim válasza:

Én gyantázom. Mindenemet. A lábamat, beleértve a combomat is. Az egész karomat és a hónaljamat. Az intim területekre is gyantát használok(az egészre). Nekem a gyantázás ha mindent megcsinálok magam, olyan 30-40perc. Idő kell az alapos munkához. Nekem körülbelül olyan 4-5hétig tart ki. Valahol tovább is.

Ha kérésed van még ezzel kapcsolatban írj bátran. Szívesen segítek! :)

2012. aug. 4. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!