Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet ez? Hormonzavar?

Mi lehet ez? Hormonzavar?

Figyelt kérdés
2 napja olyan mint ha meg akarna jönni, de nincs rendes vérzésem. mindig így kezdődik ha megjön, barnás váladék jelzi. viszont csak 10 nappal később kellene megjönnie. a bőrömön pattanások is megjelentek, amik ugyan csak a rossz napokon jön elő. a barátommal együtt voltam előző nap. szerintetek mi lehet? tesztet is csináltam, negatív lett.

2013. jún. 3. 17:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Vannak olyan nők,akiknek a peteérés idején barnás folyás jelentkezik. Vizsgáltasd meg magad,de remélhetőleg csak ennyi a gond.
2013. jún. 3. 18:05
 2/4 anonim ***** válasza:

tegnap óta tuti nem lettél terhes, ahhoz kb 1 hét kell, hogy egy normális teszt akármit is mutasson.

Viszont ha kb 2 hete is voltatok együtt, akkor lehet. Vagy lehet, hogy a hormonjaid keveredtek meg.

2013. jún. 3. 18:06
 3/4 A kérdező kommentje:
előtte is együtt voltunk, ezért csináltam a tesztet, mert hát egyből a legrosszabbra gondol az ember, viszont mindig védekeztünk. azért gondolok hormonzavarra mivel totál ugyan azok a tünetek mint mikor megjön, csak hát nem akar rendesen beindulni
2013. jún. 3. 18:11
 4/4 anonim ***** válasza:
PCOs is okozhat ilyet
2013. jún. 3. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!