Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Terhesség lenne?

Terhesség lenne?

Figyelt kérdés
14 napja késik a menzeszem.Iszonyatosan feszülnek és fájnak a melleim.Az előző napokban a hasam is görcsölt.Az elmult időszakban nem feküdtünk le a barátommal,viszont pettingeltünk.Vettem már két terhességi tesztet,és mind a kettő negatív lett.Már az előző hónapokban is késett egy hetet,volt hogy kettőt alapjáraton,de a melleim sosem fájtak.Félek hogy terhesség,de lehet hogy hormonzavar.Forduljak vele orvoshoz,vagy várjak még egy kicsit,és csináljak mégegy tesztet?

2013. aug. 14. 21:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Az elmaradó menstruáció első napjaiban volt tesz, majd egy hétre rá ismétlés, vagy rögtön egymás után? Amúgy hány éves vagy?

Simán lehet hormonzavar is, de ha a biztonság kedvéért még holnap reggel is csinálsz egy tesztet és negatív, akkor nem kell aggódni a terhesség miatt. Késhet az idegességtől is, a meleg néha okoz ilyeneket.

2013. aug. 14. 21:59
 2/3 anonim ***** válasza:
inkább hormon zavar lehetha nem volt egüttlét akkro szinte 0% aze sély a terhességre. Meg fog jönni hamarosan mivel van pre mens tüneted. Ha nem jön meg még 1-2 hétig menj orvoshoz mert akár ciszta is okozhatja.
2013. aug. 15. 10:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Ma végre megjött, így egy kicsit nyugodtabb vagyok. 23 éves vagyok.Egyszerűen nem tudom mire vélni ezt az egészet,mivel még sosem fájtak így a melleim.
2013. aug. 15. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!