Lehet, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
a parommal junius 11 en voltunk egyutt ra ket hetre furan ereztem magam a hasam fel puffadt es ugy fajt a hasam, mint mikor meg kell jojjon,de akkor nem kellett hogy megjojjon. Voltam nogyogyasznal megvizsgalt es mindent rendben talalt csak azt nem ertem, hogy miert kerdezte meg, hogy voltam e mar terhes? Felirt valami gyulladas csokkentot hozzateszem a havim az megjon rendesen, raadasul ugy erzem mintha a bal oldalamat valami nyomna belulrol. Hozzateszem neha mikor felkelek reggel mintha emelyegne a gyomrom de ritkan es nincs olyan eros hanyingerem a fejem is faj de ritkan, szedulni nem szedulok, a hasam egyszer felvan fujodva egyszer nem.2013. aug. 9. 21:58
1/4 A kérdező kommentje:
es hozzateszem, hogy vedekeztunk
2013. aug. 9. 22:01
3/4 A kérdező kommentje:
ovszerrel
2013. aug. 9. 22:03
4/4 anonim válasza:
Terhességi teszt? A legolcsóbb jó. 300 Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!