Mi lehet ez? Terhesseg vagy betegseg?
Az lenne az en problemam, hogy elozo honapban kaptam meg a rakszures eredmenyet, es kaptam gyogyszert, enyhe huvelyi fertozesre. meg gyogyultam. Sem viszketes, sem valadek, semmi.
Julius 1-jen megjott. rendesen lezajlott, ahogy szokott. 20-an egyutt voltam parommal. elotte sem neki, sem nekem nem volt senkivel sem kozosules...
Am a kovetkezo menszim 29. helyett 23-an ert utol... ez is rendesen lezajlott, bar, a 7.napon ver nem jott, csak egy enyhe reggeli barna valadek. Szerdan elkezdett fajni a petefeszkem, ma ejszakara pedig a derekam majd leszakad es olyan erzes kicsit mint a mindjart megjon erzes...
Mit gondoltok, mi a valoszinubb? Terhesseg vagy vmi betegseg? Vagy esetleg ez normalis?
Megszakitasosan szoktunk vedekezni, ami tudom hogy nem eppen ved.
Amint talalok, veszek tesztet, csak kulfoldon meg nemigen tudom mi merre van. Addigis nagyon halas lennek ha tudnatok vmit mondani :)
Nem vagyok megijedve, csak jo lenne tudni :)
Julius 1-jen jott meg, aztan julius 23-an.
Junius kozepe fele foltunk egyutt utoljara, aztan pedig legkozelebb Julius 20-an.
elmeletileg lehetseges hogy 20-an volt peteeresem, de mivel majdnem egy hettel hamarabb jott meg nem tudom. Reggel a derekam meg mindig fajt. Azota pedig megjon erzes, es hanyinger jott elo... de el is mult meg nem hanytam... feher folyas enyhe nagyon, ilyenkor joval erosebb szokott lenni, szaga nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!