Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet ez? Terhesseg vagy...

Mi lehet ez? Terhesseg vagy betegseg?

Figyelt kérdés

Az lenne az en problemam, hogy elozo honapban kaptam meg a rakszures eredmenyet, es kaptam gyogyszert, enyhe huvelyi fertozesre. meg gyogyultam. Sem viszketes, sem valadek, semmi.

Julius 1-jen megjott. rendesen lezajlott, ahogy szokott. 20-an egyutt voltam parommal. elotte sem neki, sem nekem nem volt senkivel sem kozosules...

Am a kovetkezo menszim 29. helyett 23-an ert utol... ez is rendesen lezajlott, bar, a 7.napon ver nem jott, csak egy enyhe reggeli barna valadek. Szerdan elkezdett fajni a petefeszkem, ma ejszakara pedig a derekam majd leszakad es olyan erzes kicsit mint a mindjart megjon erzes...

Mit gondoltok, mi a valoszinubb? Terhesseg vagy vmi betegseg? Vagy esetleg ez normalis?

Megszakitasosan szoktunk vedekezni, ami tudom hogy nem eppen ved.

Amint talalok, veszek tesztet, csak kulfoldon meg nemigen tudom mi merre van. Addigis nagyon halas lennek ha tudnatok vmit mondani :)

Nem vagyok megijedve, csak jo lenne tudni :)

2013. aug. 9. 03:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Meg mindig faj.... vajon lehetseges h menszi kozben agyazodott be, es az volt az a barna a menszi utolso napjan? ez letezik??

Mindenkeppen csinalok tesztet :)

2013. aug. 11. 11:30
 12/15 anonim ***** válasza:
akár az is lehet ha spontán peteérésed volt. Bármi megtörténhet. Tesztelj! és írd meg az eredményt!
2013. aug. 12. 09:04
 13/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok :) Nos, koszonom az eddigi valaszokat :)

Jovo heten csinalom a tesztet, akkorra mar biztosan kimutatja, ha van valami...

ezidaig es meg most is faj a hasam, ugyanugy. Van hogy erosen, van hogy gyengen.

Rosszullet semmi... Amit eszre vettem, hogy par napja akkor belem van, pedig vekony lany vagyok... De most, hogy ugy fogalmazzak, csak a tukorbol latom csak hogy milyen bugyi van rajtam.

Mostmar nagyon kivancsi vagyok... Amint teszteltem, megirom, hogy mi lett az eredmeny... :)

Addigis Sziasztok :)

2013. aug. 16. 23:33
 14/15 A kérdező kommentje:

Nos, Vasárnap este felé megjött, elvileg hétfőn kezdett volna. Az alhasi fájdalmam hol van, hol nincs. Étvágy az hatalmas és ahhoz képest, hogy nem tudok hízni, mégis feltűnően felszedtem egy pár kilót.

Mit gondoltok, megcsináljam a tesztet, vagy esélytelen, hogy terhes vagyok?

2013. aug. 20. 14:40
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha a menzeszed megfelelő ideig tart és a szokásos mennyiségű,akkor nem valószínű,h terhes vagy. Akkor viszont csinálj tesztet,ha csak minimális és rövid ideig tart.
2013. aug. 20. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!