Lányok/Nők ti milyen betét, tampon márkát kedveltek, és miért?
Tisztasági betétet ritkán használok, főként menstruáció előtti és utáni pár napban, hogyha megjönne hamarabb vagy lenne még pár csepp, akkor ne a bugyim legyen olyan. Tisztasági betét közül a discreetet és a carefreet szeretem nagyon.
Egészségügyi betét közül a kedvencem a kék vagy zöld csomagos bella, ha megyek valahova és betétet használok, akkor mindig ilyet teszek be. Itthon egyébként szoktam olcsóbbakat is használni, pl. a lidl-s betét is egész jó, itthonra nekem megteszi az is, és jóval olcsóbb.
Tampont régebben csak o.b.-t használtam, tény és való, hogy az a legkényelmesebb nekem, de már megtanultam mást is használni. Így most már szoktam olcsóbbat is venni pl. a coop-os tampon és a helen harper tamponja is egész jó, szerintem. :)
Csak betétet használok.
Always:Nagyon jó nedvszívó,bár eléggé zörög és egy idő után a műanyagos felülete is zavar.
Tesco-s:Jó nedvszívó,hasonló lyukacsos felülete van,mint az Always-nek.Nem zörög annyira.
Siempre(Lidl):Ez is bevált,bár erős vérzésnél nem ajánlom,mert nem szívja be olyan gyorsan és oldalra folyhat.
tamponból eleinte o.b.-t használtam, de idővel rájöttem, h írtó drága lett, így használtam már coopost, most pedig naturella van itthon.
mióta tampont használok (3-4éve), betétet csak itthonra használok, abból is az olcsóbb, lidl-ös és coopos márkát. de mivel nekem eléggé lecsökken a vérzésem, így nem is kell hihetetlen drága, nagy szívóképességű egyikből sem.
Én betétből alwayst és libresset használok, tamponból O.B.-t
bár én betés vagyok. Az always kicsit zörgős de nagyon jó, a libresse kicsit lassabban szívja a vért, de az is nagyon jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!