Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Első tampon használat? (többi...

Első tampon használat? (többi lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Most szeretnék először tampont használni. Természetesen o.b minit. Elég erős vérzésem van amit már megszoktam,mindig is ilyen volt. Meguntam,hogy ülnöm kell a saját véremben. Az lenne a kérdésem,hogy mielőtt felhelyezem,mosakodjak meg ott lent mindig,vagy úgy ahogy van véresen toljam fel?? De akkor nem fog a mellete lévő kifolyni?? Azt tudom,hogy felhelyezés előtt és után kezet kell mosni. Előre is Köszönöm a normális választ!:) 15/L

2013. aug. 20. 23:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Megtörlöd magad intim törlőkendővel, vagy vécépapírral ( ha olyan helyen vagy, akkor be is nedvesítheted ) és nem leszel annyira véres. Viszont, én mindenképpen ajánlanám, hogy tegyél azért tisztasági betétet a bugyidba, mert sok baleset elkerülhető vele.
2013. aug. 20. 23:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen,további szép estét!:)
2013. aug. 20. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!