Első tamponhasználat? Tippek?
Lehet, hogy úgy érezted el voltál lazulva, de közben mégis görcsöltél. :)
Guggolva szerintem egyszerűbb amúgy. Első alkalommal pedig 3-4 tampont elhasználtam. :))) Sőt, nem csak először, hanem másodszor, harmadszor is.
Lehet, hogy nem vérzel eléggé, mikor fel akarod tenni, pedig úgy könnyebben fel megy.
Elvileg az első-második napon a legnagyobb a vérzés, de szerintem ez egy óriási nagy általánosítás. Nekem pl általában sosem erős, vagy ha mégis, akkor csak a 4. napon (utolsó), de az is olyan, hogy az előtte fél napig nem menstruálok (igen ez így elég becsapós), és szerintem azért erősebb. Szóval ezt neked kell kitapasztalnod.
Szvsz viszont 12 évesen nem nagyon kellene erőltetni a tampont, én annyi idősen még csak nem is menstruáltam egyáltalán...
Utolsó,köszönöm a választ!
Nekem első nap van meg nagyon,aznap próbáltam feltenni,de nem csúszott fel teljesen. És nem is erőltetném,csak utálom a betétet,kényelmetlen,és mindig átázok.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!