Tampon hasznalat es a TSS?
Figyelt kérdés
Ha egyszer használok tampont,és nem kapom el a TSS-t akkor a többi használatnál se fogom,vagy ez nem így működik? (Igazából csak nyáron egy táborban használnám,mert valószínűleg strandolni is fogunk,és kiszámíthatatlan hogy mikor fog megjönni.) Légyszíves értelmes válaszokat írjatok!2013. ápr. 17. 15:40
1/5 A kérdező kommentje:
(És tudom, a cím ékezet nélkül van,de valamiért oda nem volt hajlandó elfogadni a számítógépem az ékezetes betűket...?)
2013. ápr. 17. 15:43
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
tessék itt remekül leírják mire kell figyelni és mennyi a lehetősége annak, hogy ilyen allergiát kapj a tampontól!
4/5 A kérdező kommentje:
Tudom,már nagyon sok oldalt olvastam erről.. Csak a fürdéshez használnám. Én eddig csak betétet használtam,és mint említettem,csak strandolásnál használnám! Szóval akkor ez bármikor kialakulhat.. :/ Köszi a választ!
2013. ápr. 17. 15:54
5/5 anonim válasza:
Ha időben cseréled, nem lesz bajod! Nyugodtan használd ezekre az alkmalmakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!