Első tampon használat (? )
Figyelt kérdés
Először használtam tampont és egész nap olyan érzés volt, mintha ki akarna esni, vagy nem tudom.. pedig sokáig feltoltam, és amikor ki akartam húzni alig sikerült ,nagyon fájt és nehezen jött ki! Nem tudom ,hogy valamit rosszul csináltam e, vagy csak szokatlan volt! Kérlek segítsetek! :) Előre is köszönöm! 15L2013. máj. 21. 20:27
2/3 anonim válasza:
Vagy rosszul tetted fel, vagy nem volt elég nedves a hüvelyed.
3/3 anonim válasza:
a régi szép idők, mikor először tettem fel tampont.. annyira megijedtem, hogy összeestem :DD
szűz vagy? mert akkor még elbénázhatsz vele egy darabig ha van kedved, egyszer majdcsak sikerül.. :D
ha nem, akkor remélem a "sokáig feltoltam" pedig azt jelenti, hogy az ujjad is bement egészen a tamponnal együtt, ugyanis ha a méhszájadig betolod, elvileg nem szabadna érezned azt se hogy ott van..
amikor szeded ki, akkor pedig ne húzzad, hanem kicsit "erőltesd ki" magadból, mintha kakilnál..
ha még ezután sem sikerül, akkor várj még egy kicsit, ami nem megy, azt nem kell erőltetni.. majd néhány hónap/év múlva próbáld meg, ne dugdoss magadba 15 évesen semmit se.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!