Félek hogy átázok tamponnal! Segítség /lent/?
Figyelt kérdés
Holnap megyünk Balatonra és már érzem hogy fáj a derekam..1 hetet oda leszünk szerintem megfog jönni pár nap múlva,mondjuk még nem rendszeres a menstruációm.Ha megjön betétet fogok használni de ha megyünk fürdeni a Balatonba akkor tamponra válltok.Ha bentvan a tampon akkor mindig attól parázok hogy átázok :s milyen idő közönként cseréljem 1 óra fürdőzésnél?2013. aug. 9. 16:02
1/4 anonim válasza:
Amint kijössz a vízből rögtön cserélni kell, minden egyes fürdés után.
2/4 A kérdező kommentje:
és ha nincs rá lehetőség?
2013. aug. 9. 16:08
3/4 anonim válasza:
Amikor odamentek a partra felméred a lehetőségeket. Ha van rá lehetőség akkor fürdesz, ha nincs rá lehetőség, nem fürdesz. Azaz igazság, hogy fürdés közbe a hüvelybe megy be egy kis víz, ezért a tampon alja alulról vizes lesz. Fölülről meg jön a vér. Hamarabb átázik így a tampon, mert két oldalról telik. Én az első pár napban max 15-20 percet szoktam bent lenni aztán megyek cserélni, még így nem kerültem kínos helyzetbe. Ezt neked is ki kell tapasztalnod, hogy nálad mennyit bír ki, nem vagyunk egyformák.
4/4 anonim válasza:
Nekem nem szokott bemenni a víz, és az első 2 napban kb. 2-3 órát bírok vele. De később 4-5 óránként is elég cserélnem. Nyilván függ a vérzésed erősségétől, meg hogy mekkora tampont használsz. Amit tudok javasolni, hogy a minivel kezdd, és inkább járj gyakrabban, 1-1,5 óránként cserélni, mert azt egyszerűbb feltenni és levenni, ha szűz vagy. Az sem jó feltétlenül, ha 20 percenként cseréled, mert kidörzsölheti a hüvelyfalat, és könnyebben kaphatsz el fertőzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!