Lányok, tampon vagy betét a jobb?
Valóban higiénikusabb a tampon, ha van lehetőséged a felhelyezésnél vagy cserénél előtte megmosakodni és alaposan kezet mosni.
Személy szerint inkább betét párti vagyok, megmagyarázhatatlan :-) Ellenben az erősebb napokon ilyenkor nyáron tampont használok napközben, már a lenge ruházat miatt is. :-)
Hát nyáron inkább a tampon, valahogy higiénikusabbnak érzem, meg ugye a kellemetlen szagok miatt is.
Amúgy betétet is használok, de főleg télen, vagy a gyengébb napokon.
Mindegyiknek megvan az előnye meg a hátránya.
Gondolkoztam az intim kelyhen is, de nem vitt még rá a lélek. Fogalmam sincs melóhelyen hogyan lehet ezt kulturáltan használni...
Attól függ. Alapjáraton betét-párti vagyok, de sokszor nem mernék elindulni tampon nélkül. De ilyenkor is teszek még be betét is.
Szóval ha lehet, akkor betét, de ha muszáj, nincs bajom a tamponnal sem. De őszintén szólva nem ugrálok érte.
Betét.Nekem kényelmes,könnyebb használni és látom,hogy kell-e már cserélnem.
A tampont akkor ajánlom,ha nagyon erős a vérzésed,vagy strandra mész.
Nekem csak a betét.
A tampon nekem azért nem jó, mert az első két nap nagyon erős a vérzésem, és így is, úgy is kell hozzá tisztasági betét, akkor meg már mindegy.
Meg nem tudom, más hogy van vele, nekem elég sűrű a menstruációs vérem, darabos is (bocs, a részletes leírásért), és ezt még egy elefántnak való tampon sem tudná felszívni.
betét jobb mert látod mikor cseréld, én is azt használok, egyszerűen nem visz rá a lélek a tamponra.. :s
egyszer kipróbáltam de inkább maradok a betétnél és strandolás nélkül is kibírok 5 napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!