Zitus14 kérdése:
MElyik betét és tampon a legjobb szerintetek? 17/l
Figyelt kérdés
2013. aug. 4. 22:30
2/7 anonim válasza:
Tamponokat nem ismerem, de én betétet használok. Always esti kék színű, és ilyen jó nagy. A kicsi betéteket nem szeretem mert mindig átáztam ha épp nagyobb mennyiségű jött ki belőlem. De ez a kék esti... nem is tudom hányszor áztam át ezzel.. nagyon kevésszer.
Pl. elmentem reggel suliba betét bentvolt fél7kor és kb. délben cseréltem de akkor sem volt teljesen tele.
3/7 anonim válasza:
Szerintem,az always betétek nagyon jók csak zörögnek kivéve a platinumot..
A libresset is nagyon szeretem,de azok sajnos eléggé hamar megtelnek
Tamponból pedig CSAK O.B. nekem ez vált be a legjobban :)
4/7 anonim válasza:
Betétet használok,és a Tesco-s vált be a legjobban.Hasonló műanyag réteg van rajta,mint az Always-en,csak jóval olcsóbb.
6/7 anonim válasza:
Betétből:Olivia Hygiene Einlagen egészégügyi betét
Tamponból:Aldi és Tesco saját márkása,Ob
7/7 anonim válasza:
emberek most komolyan...mit kell spórolni egy betét csomagon? ha egyszerűen szükség helyzet akkor mit kell venni mindemféle gagyit amiben vannak egészségre káros anyagok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!