Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Én márciusban leszek 15 éves,...

Én márciusban leszek 15 éves, és még mindig nincs meg a menzeszem. A melleim már elég nagyok, és minden jó. Szerintetek ez nem baj még?

Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 14:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha 16 éves korodig nem jön meg, az még normális. Két év múlva, ha még mindig nincs menzeszed, menj orvoshoz!
2009. okt. 25. 14:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Semmi baj ezzel. Általában 11 és 14 éves kor között jelentkezik a legtöbb nőnél az első menstruáció, valakinek pedig később. Persze az sem árt ha elmész nőgyógyászhoz és ő megvizsgál, meg elmagyarázza neked ezt részletesebben is.
2009. okt. 25. 14:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 17 éves koromban jött meg először és nagyon rendszertelen volt. Ezért és persze a fogamzásgátlás miatt 19 éves koromtól szedtem fogamzásgátlót 29 éves koromig. Most van egy gyönyörű 7 hónapos kisbabám. :o)
2009. okt. 25. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!