Nőgyógyászhoz kellene mennem, de nem merek. Hogy vegyem rá magam?
Rettegek mostanában, mert lehet, hogy valami fertőzésem van "odalent", nem merem elmondani senkinek (tudom, hogy el kellene a szüleimnek, de egyszerűen nem tudom magam rávenni), szégyellem. Sajnos már nagyon rég el kellett volna mennem, de nem tettem. Most, ennyi idősen úgy gondolom muszáj, nehogy komolyabb bajom legyen.
14 évesen lehettem nőgyógyásznál, anyum elcipelt (más miatt, semmi köze ehhez), akkor is nagyon cikis volt, de most meg pláne. Kész csaj vagyok, nagyon félek.
Bármilyen nőgyógyászhoz elmehetek? Titokban tarthatom? Kell fizetnem neki???
Komolyan ne haragudj meg, de mikor egy nőnek mert a te korodban már majdnem nő vagy, ilyen erős tünetei vannak, ami ráadásul bűzös szagot okoz, oltári nagy igénytelenség nem elmenni orvoshoz vele. ezt most komolyan mondom.
Nem azt kéne cikinek érezned, hogy elmész az orvoshoz és ő ott "benyúl" meg "megles", hanem azt hogy hagytad idáig fajulni. Gondolod, hogy padtársad, vagy az öltözőben tesi előtt ezt nem lehet érezni?
Te figyelj, a nőgyógyász nem azért nőgyógyász, hogy a te kis nunidat lesegesse meg benyúlogasson, hanem hogy gyógyítson. Én nem is tudom 18 évesen hogy lehet ilyen primitív elgondolásod. Idén fogsz elvileg érettségizni és ilyen dolgokkal nem vagy tisztában, vagy annyi nincs benned, hogy felkeresd magadtól? mert ha még 14 évese lennél azt mondom jólvan még kisgyerek vagy, de azért basszus 18 évesen? Jó lesz minél hamarabb összeszeded magad, mert így nem fogsz megállni az életben, ha saját magadért nem vagy képes ennyit tenni. Ráadásul a közös WC-n otthon még terjeszted is. Neharagudj, de 18 évesen ezért nem simi simit, meg szeretgetést érdemelsz, hanem azt hogy valaki felnyissa a szemed. Később ha ne adj isten lesz valami intim problémád akkor sem fogsz elmenni?, vagy rákszűrésre, hogy fogsz így minden évben eljárni?
Majd írj le mindent,hogy milyen volt! :-)
Ja,és fel a fejjel,gondolj arra,hogy olyan mintha a fogorvos a szádat vizsgálná. Nyugi,és sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!