Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyászhoz kellene mennem,...

Nőgyógyászhoz kellene mennem, de nem merek. Hogy vegyem rá magam?

Figyelt kérdés

Rettegek mostanában, mert lehet, hogy valami fertőzésem van "odalent", nem merem elmondani senkinek (tudom, hogy el kellene a szüleimnek, de egyszerűen nem tudom magam rávenni), szégyellem. Sajnos már nagyon rég el kellett volna mennem, de nem tettem. Most, ennyi idősen úgy gondolom muszáj, nehogy komolyabb bajom legyen.

14 évesen lehettem nőgyógyásznál, anyum elcipelt (más miatt, semmi köze ehhez), akkor is nagyon cikis volt, de most meg pláne. Kész csaj vagyok, nagyon félek.

Bármilyen nőgyógyászhoz elmehetek? Titokban tarthatom? Kell fizetnem neki???

2009. okt. 19. 22:47
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%
sztk-ban nem kell fizetni, kérsz 1 időpontot, és 5 perc alatt kész vagy. Nem tudja meg senki. Menj el, mert ha következményei lesznek, na az ciki lesz. Főleg ha fertőzés miatt ki kell, hogy pakoljanak tizenéves fejjel.
2009. okt. 19. 22:51
 2/36 A kérdező kommentje:

Nem tudom fertőzésem van-e, mert már nagyon régóta büdösnek érzem a nemiszervem. :S Senkinek nem mertem elmondani. Nagyon zavar!!! Pedig tisztálkodom rendesen, de fürdés után is annyira büdös. Nagyon gáááááz!

Kell fizetnem érte?

Milyen fertőzés lehet? :O Mik a következményei? :O

2009. okt. 19. 22:53
 3/36 anonim ***** válasza:
100%
Énis nemrég voltam mert elkaptam vaalmi nyavaját. Ez van. Semmi ciki nincsen benne ezeket bár honnan össze lehet szedni! A nőgyógyász sem fog megenni hidd el! 5perc tényleg az egész. 22/L
2009. okt. 19. 22:54
 4/36 A kérdező kommentje:

De én érzem, hogy itt komoly baj lehet! :(

Nagyon büdös... nem bírok megmaradni mikor elmegyek suliba a wc-re. :S:S:S:S

2009. okt. 19. 22:55
 5/36 anonim ***** válasza:
100%
nem kell fizetni!!! a többire nem tud neked senki válaszolni csak az orvos!
2009. okt. 19. 22:55
 6/36 anonim ***** válasza:
81%
Hát akkor lehet tényleg komoly is a baj! Valószínű húzod egy ideje a dolgot! És az nagy baj! Sürgősen manyjél el ez nem vicc!!
2009. okt. 19. 22:56
 7/36 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok tuti fertőzés. Mondom sztk-ban nem kell fizetni, csak ha kiváltod a receptet amit írnak.

Semmi ciki nincs benne, gondolj csak bele, hogy naponta hány nővel van dolguk, és nem csak a csinibabákkal, hanem az idősekkel is, és a gusztustalanabbnál gusztustalanabbakkal is. (gondolok itt azokra, akik nem tisztálkodnak rendesen).

Szóval a dokinak te is csak 1 leszel a sok közül.

2009. okt. 19. 22:56
 8/36 A kérdező kommentje:

De most üljek be elé büdösen??? Rosszul lesz. :S:S:S

Előtte leborotváljam teljesen? Mi van, ha egy pasi lesz az? Úristen.

2009. okt. 19. 22:57
 9/36 A kérdező kommentje:
Nagyon régóta húzom... meg sem tudom mondani hány éve. De ha fertőzés, akkor miért nem lett eddig komoly bajom? Meg mi lehet egyáltalán?
2009. okt. 19. 22:59
 10/36 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a nőgyógyászok többsége pasi, erre nagy esélyed van. De válassz olyan időpontot, amikor nő rendel. Nézd, inkább elmondod és megmutatod nekik, hogy valami problémád van, vagy hagyod, hogy még jobban elfajuljon a dolog? Ennek komoly következménye lehet! Bármilyen komplikáció stb. Nem ijesztegetni akarlak, de a nők járnak nőgyógyászhoz, ha problémád van, neki tudod elmondani.

Arról nem is beszélve, hogy ha ilyen szagod van, azt lehet a környezeted is érzi már...:S

Ne borotváld le magad, ha nem szoktad. Kicsit vágd fazonra és kész, senki nem mondja meg ott, milyen legyél alul. Kedvesek lesznek és segítenek.

Magánorvosnál kell fizetni (8-10 ezer ft), SZTK-ban nem.

2009. okt. 19. 23:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!