Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyászhoz kellene mennem,...

Nőgyógyászhoz kellene mennem, de nem merek. Hogy vegyem rá magam?

Figyelt kérdés

Rettegek mostanában, mert lehet, hogy valami fertőzésem van "odalent", nem merem elmondani senkinek (tudom, hogy el kellene a szüleimnek, de egyszerűen nem tudom magam rávenni), szégyellem. Sajnos már nagyon rég el kellett volna mennem, de nem tettem. Most, ennyi idősen úgy gondolom muszáj, nehogy komolyabb bajom legyen.

14 évesen lehettem nőgyógyásznál, anyum elcipelt (más miatt, semmi köze ehhez), akkor is nagyon cikis volt, de most meg pláne. Kész csaj vagyok, nagyon félek.

Bármilyen nőgyógyászhoz elmehetek? Titokban tarthatom? Kell fizetnem neki???

2009. okt. 19. 22:47
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

basszus..csak kiírom, de nem akartam..NE LEGYÉL HÜLY.E! Az a dolga, hogy meggyógyítson, szedd már össze magad! MI lesz a legrosszabb, hogy meggyógyulsz??Úr Isten..egy kis kellemetlenség nem ér neked meg ennyit? Gondolkozz már!!Kit érdekel ő mit gondol, az a dolga, hogy megyógyítson, nem az hogy véleményt mondjon rólad!!

22L

2009. okt. 19. 23:22
 22/36 A kérdező kommentje:

Annyira igazatok van, tisztában vagyok vele. Nem voltam még pasival, nem is leszek szerintem soha. Mostmár nagyon-nagyon félek... a héten muszáj elmennem! De ha valami komoly bajom van, tuti nem élem túl!

Amúgy nem kellene adni neki 2000Ft-ot mondjuk? Azért csak megszenvedett velem. :(

2009. okt. 19. 23:25
 23/36 A kérdező kommentje:
Candida albicans nevű gombáról most olvasok, és a tünetei mind igazak rám (égő, viszkető érzés a hüvelyben, külső nemi szerveken, fehér hüvelyfolyás, hüvelyviszketés), lehet, hogy ez az. De basszus, nagyon régóta ilyen, már kb. vagy 3-4éve. :O
2009. okt. 19. 23:30
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Jajjistenem..nem kell adnod semmit! Csak menj el, kész!Kérsz időpontot, elmész, bemész, elmondassz mindent, basszus az egész 5 perc!És úgy fogsz kijönni, hogy nahát, csak ennyi?? És csak félsz tőle, de nem lesz olyan szörnyű, mint hiszed!És csak magadnak gerjeszted ezeket a félelmeket, mert semmi alapjuk nincsen!És így meg nem lehet hozzáállni semmihez, hogy úgyse lesz pasid, mert büdös vagy!Tessék már kicsit tényleg felnőttként viselkedni!!!!

22l

2009. okt. 19. 23:32
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

nem kamu kérdés véletlen? mindig ugyan at szajkózod...

de ha igaz, akkor már kaptál elég választ.

Én 2 gyereket szültem, nem fogadott dokinál, és már más okból is voltam dokinál, szóval ha 20 doki nem vizsgált meg eddig, akkor egy sem.

Minél többet mész, annál rutinosabb leszel =)

Amikor terhesgondozásra jártam, volt egy nő, aki csak azért járt, hogy valaki hozzá érjen =)

(ő mesélte).

Már a dokik is ismerték. Amikor ő jött soron, előtte mindig elmentek szünetre, kávézni, meg ilyenek =)

2009. okt. 19. 23:35
 26/36 A kérdező kommentje:

Nem kamukérdés, sajnos. A héten elfogok menni, tudom, hogy erőt kell vennem magamon, ez így nem mehet tovább. Most fürödtem meg, és már rosszul vagyok. :( Nagyon félek, főleg attól, hogy az orvos mit fog mondani. Lehet, hogy örök életemig bánni fogom, hogy nem kaptam előbb észhez. Ebbe bele lehet halni?

Ez nem biztos, hogy ide tartozik, de nincs valami köze ahhoz, hogy az emésztésem sem jó?

2009. okt. 19. 23:39
 27/36 anonim ***** válasza:

Szia, azt tanácsolom Neked, hogy legyél sokkal fontosabb magad számára. Nem azt érdemled, hogy elhanyagold magad. Ha szeretnél változtatni, akkor a lelki dolgokkal is érdemes foglalkoznod. Önismereti könyvek, egy pszichológus, vagy ha olyan beállítottságú vagy, akkor egy spirituális tanácsadó segíthetne Neked.

Jobbulást és minden jót kívánok!

2009. okt. 20. 00:03
 28/36 anonim ***** válasza:

Nem te halhatsz bele, hanem a gyereked.

Ha évek óta húzod, akkor jól imádkozz, hogy még minden működjön benned... a Candida képes megenni a belsőd, évek alatt, ha nem kezeled.

Aztán majd csodálkozol később (amikor már réges-régen meggyógyultál), hogy miért nem esel teherbe.

Az orvos meg lehet, hogy még ásítozni is fog vizsgálat közben (csak előtted fékezi majd magát).

Én is azt tenném, ha naponta 30 nőt kéne megvizsgálnom.

2009. okt. 20. 00:13
 29/36 anonim ***** válasza:

Hát, ha belülröl elrohadsz...nem tudom, belehalhatsz-e, ha a fertőzés odáig jut, hogy vérmérgezést kapj, stb...kérlek, menj el! De most komolyan. Ha bele lehetne halni, inkább belehalnál, minthogy egy pasi megvizsgáljon?

Én 18.5 évesen mentem el, még szűz voltam. Egyszerűen úgy gondoltam, hogy vizsgáljon meg, már érett nő vagyok, hogy minden rendben van-e. Nagyon rendes volt, látta, hogy kicsit izgulok. Mivel ugye belül vizsgált meg, fel kellett nyúlnia (szűz lányokat egyébként szoktak análisan is vizsgálni, de téged nem fognak), tehát ő hatolt be először a szűzhártyámon. Nem mondom, hogy hú de kellemes volt, de nagy lány vagy(ok) már, nem volt rosszabb, mint egy foghúzás.

Ezt azért mondom, hogy fel tudj készülni, ha ép a szűzhártyád, lehet veled is ez lesz, mert biztos, hogy megvizsgál belül.

És nem tudom, mennyire fogod megfogadni, amit mondok, de jó lenne, ha méhnyakrákszűrést is kérnél tőle és ezt megismételnéd évente, mert fontos a megelőzés ilyen fiatal korban is! (mondjuk nem tudom, nekem csak akkor csinálta, mikor aktív szexuális életem lett és ezt elmondtam neki)

Törődj a szervezeteddel!

20L

2009. okt. 20. 08:28
 30/36 anonim ***** válasza:
majd azért írd meg, hogy mi bajod van, és mit mondott a doki.
2009. okt. 20. 10:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!