Nőgyógyászhoz kellene mennem, de nem merek. Hogy vegyem rá magam?
Rettegek mostanában, mert lehet, hogy valami fertőzésem van "odalent", nem merem elmondani senkinek (tudom, hogy el kellene a szüleimnek, de egyszerűen nem tudom magam rávenni), szégyellem. Sajnos már nagyon rég el kellett volna mennem, de nem tettem. Most, ennyi idősen úgy gondolom muszáj, nehogy komolyabb bajom legyen.
14 évesen lehettem nőgyógyásznál, anyum elcipelt (más miatt, semmi köze ehhez), akkor is nagyon cikis volt, de most meg pláne. Kész csaj vagyok, nagyon félek.
Bármilyen nőgyógyászhoz elmehetek? Titokban tarthatom? Kell fizetnem neki???
Menj oda, meg fogja kérdezni mi a panaszod. Elmondod hogy büdi. Megvizsgál. Nem te leszel az első ilyen problémával, nekem is volt!
És menj el minél hamarabb, mert lehet a következményeit csak akkor fogod megtudni hogyha már babát szeretnél és esetlegesen ezért nem lehet vagy csak nagyon nehezen!! Ez nem vicc!
MI semmit nem tudunk mondani, mert nem látjuk. Honnan veszed, hogy nincs komoly bajod? Baromi büdös, ez elég komoly bajra utal. Hány éves vagy? Egy felnőtt nőnek már tudnia kell felelősségteljesen gndolkozni és az egészségét meg a higiéniáját előbbre helyezni 5 perc nyúlkálásnál.
Ne kockáztass emiatt egy meddőséget vagy méh/petevezeték eltávolítást, mert lehetnek ilyen következményei.
Ez a munkája egész nap ezzel foglalkozik. Kérj időpontot, és menj! otthon nem szükséges bejelentened. Ha nem magánúton mégy, akkor ingyenes.A rendelőintézetbe menj. Ha nem vagy túl öreg, akkor tinédzserambulanciára!
Ne mosakodj ki nagyon, mert akkor nem tudja megállapítani, melyik a te betegséged. Felét letagadhatod, amióta húzod.
Túl sokat már ne várj, mert egy hosszú éveken át fenntartott fertőzéssel akár meddővé is teheted magad. Ne tedd tönkre az életed gyerekes butaságból!
Nme kell szégyellned.
1. Többet nem lát, úgylehet.
2. Egész nap ilyenekkel találkozik. Ő akart orvos lenni. Hivatása a gyógyítás.Ezt szereti.
3. Más is van aki elhanyagolja. Nem te leszel az első, sem az utolsó.
Természetesen titokban tarthatod.
Még az is lehet, hogy normális, vagy enyhe dolog.
3.
18 éves vagyok, de nem járok nőgyógyászhoz, számomra ez egy nagyon kényes dolog, vér cikinek tartom, hogy engem egy idegen (vagy akárki) megles, benyúl.
Amúgy hogyan vizsgál meg? Remélem nem kezd el szaglászni. :D Jó, most viccesen írtam, de belül majd' meghalok annyira zavar. Most éreztem rettenetesen büdösnek, már rosszul voltam tőle. Remélem más nem érzi!!! :(
Nekem mesélte egy nődoki, kik járnak hozzá. Hát..nem te leszel ott a legbüdibb. Minden szegényasszony, fogyi, nyomorult, lezüllött, agg is odajár. Meg akik olyan kultúrában nőttek fel, talán fürdő sincs otthon - ezek járnak legtöbbet. Érthető.
Te mint ifjú nő még büdösen is a jobbak közt leszel.Előte ne közvetlen mosakodj, hanem pár órával, hogy könnyen dolgozzon. Nálunk ez ki van írva. Hogy ne közvetlen előtte mosakodjunk! De üres hólyag, belek.
Igen, az is én voltam.
Jó, elmegyek, tudom, hogy el kell, mert tényleg komplexusaim vannak... Már felkelni se nagyon van kedvem. Utálom magam. De nagyon félős vagyok, meg szégyenlős, hogy nálam jobban senki... Az orvos meg rosszul lesz, biztos szid majd magában, hogy hogy lehetek ennyire büdös! :(((
Nos, én sem voltam soha szintén mert tök cikinek éreztem..aztán egyszer csak herpeszem lett, és muszáj volt, mert annyira fájt, hogy majd meghaltam..és könyörögtem,sírtam vasárnap hogy menjünk már, csak adjon valamit, amitől legalább kicsit elmúlik a fájdalom, vagy csak pisilni tudnék úgy hogy nem folyik a könny a szememből...sajnos a fájdalomcsillapító nem segített és semi sem, de képzeld túléltem, meggyógyultam két hét alatt teljesen elmúőlott magától, mert ennyi idő alatt gyógyul!És nem az volt a legszörnyűbb az egészben, hogy meglátta, meg megvizsgát :S
22l
Nem kérdezi meg, hogy lefeküdtél-e valakivel, mert a problémád szempontjából elég lényegtelen. (Hacsak nem szexuális úton terjedő betegséged van)
Viszont le kell vetkőznöd a gátlásod. Ez normális dolog, ne legyél magaddal szemben felelőtlen. Ha majd terhes leszel, vagy esetleg nem tudsz teherbe esni, akkor sem mi fogunk válaszolni, hanem ő, mert ő a szakorvos. És akkor majd a szexuális életeddel kapcsolatos kérdéseket tesz fel.
Egyébként én nem tudtam elérni az orgazmust, beszéltem vele róla, adott tanácsot, kivizsgált és már képes vagyok rá. Ahhoz, hogy megfelelő szexuális életed legyen és teherbe tudj esni, fontos, hogy valaki néha ellenőrizzen, minden rendben van-e veled.
Szerintem egyébként érzi a környezeted...ha annyira büdös...ha te érzed, akkor gondolod, hogy aki 1 méterre ül tőled, az nem?
És majd ha egy fiúval le akarsz feküdni? Akkor ő is érezni fogja, hogy büdös vagy.
Nem tudom, még mit mondhatnék ahhoz, hogy elhidd, hiába érzed cikinek (egyébként nem az), SZÜKSÉGED van rá, mert beteg vagy!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!