Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit írna a nőgyógyász a...

Mit írna a nőgyógyász a barátomnak?

Figyelt kérdés
Hüvelygombám van és vettem Canesten Combit, de azt hiszem a barátom is elkapta tőlem mert szeretkezés után visszafertőzött. Mit írna neki az orvos???
2009. okt. 18. 20:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Canesten kenőcsöt.
2009. okt. 18. 20:28
 2/10 A kérdező kommentje:
Ez biztos?? Ha én adok még a multkori Canesten kenőcsömből akkor minden rendben lesz?? Gyógyszert nem kapna? Mellesleg nem értem hogy van ez hogy a férfi is lehet gombás. Hiszem azért hüvelygomba h a hüvelyben legyen. A férfiaknak hol van??
2009. okt. 18. 20:38
 3/10 anonim ***** válasza:
Biztosan azt ajánlaná az orvosi is, hogy Canesten kenőccsel kenje magát a párod. Amikor nekem hüvelygombám volt a barátomnál is előjött, kente magát, és elmúlt.
2009. okt. 18. 20:45
 4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen megnyugodtam akkor adok belőle neki is :) remélem meggyógyulunk!
2009. okt. 18. 20:48
 5/10 anonim ***** válasza:
A hüvelygomba egyébként csak azért "hüvely" ,mert az a nö,aki az orvoshoz megy, ott fertözött - nem azért mert specifikusan ott tud csak meglenni.
2009. okt. 18. 20:51
 6/10 anonim ***** válasza:
Canestenért nem kellene orvoshoz menni. Nekem más krémet írt fel (vagyis a barátomnak), ami receptköteles volt. Az a baj, hogy a Canesten nem minden gombafajtára jó, de mindenki ezt használja ész nélkül ahelyett hogy orvoshoz menne.
2009. okt. 18. 20:51
 7/10 A kérdező kommentje:
Lenne még egy kérdésem, a férfiaknál miért nem jelentkeznek a tünetek, mondjuk viszketés stb??
2009. okt. 18. 21:23
 8/10 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi szépen az eddigi válaszokat nagyon hasznosak voltak!
2009. okt. 18. 21:24
 9/10 anonim ***** válasza:

"Lenne még egy kérdésem, a férfiaknál miért nem jelentkeznek a tünetek, mondjuk viszketés" - eleinte nem jelentkezik, de késöbb igen, nem csak anöknek lehet rossz.

Jobb, ha orvoshoz mentek, mert sokféle gomba rezisztens már a Canestennel szemben, mert mindenki ha kell, ha se ezt használja, és a gombatörzsek szépen megszokták. Lehet, hogy másféle gyógyszer használ is ellene.

2009. okt. 19. 07:45
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen ezek szerint be kell jelentkeznem a nőgyógyászhoz, pedig azt hittem megúszom. :( Amúgy én is egyetértek azzal, hogy mindenki a Canestent használja. Egyrészt ez nem vény köteles, meg mindenki ismeri a reklámból és általában be is válik. Én személy szerint más gomba elleni szert nem ismerek, de nem hinném hogy egyedül vagyok ezzel.
2009. okt. 19. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!