Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet bajom a tampontól?

Lehet bajom a tampontól?

Figyelt kérdés
2 hónapja használok tampont, nagyon tetszik, kényelmes meg minden. Az lenne a gondom, hogy mikor kivettem a tampont, így álltak ki belőle (a felső végéből), vatták. Abból maradhatott a hüvelyemben? Esetleg lehet valami bajom tőle. Nagyon aggódom :S
2013. júl. 11. 19:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehet tőle bajod, előbb-utóbb úgyis kijön. Én már 4 éve tampont használok, semmi bajom.
2013. júl. 11. 19:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem, ha néhány szösz esetleg ott is marad, kilökődik hamar magától, még a vérzéssel.

Nekem egyszer egy gumidarab maradt bent. Elszakadt a gumi, de nem csak elszakadt, hanem a végéből egy kis darab rendesen leszakadt, de ezt nem is vettük észre, csak másnap délelőtt a bugyimban. Néztem egyet, hogy ez meg mi, de hamar rájöttem, hogy az elszakadt óvszerdarab.

Szóval ennek annyi lett volna a lényege, hogy ami nem odavaló, azt a szervezet kilöki magától, ha ki tudja.

2013. júl. 11. 23:35
 3/4 anonim ***** válasza:
32%
Nem ijesztgetésként, hiszen én sem tudom a választ, de: szerintem lehet ebből probléma. Egy barátom mesélte, hogy a kedvesének egyszer egy óriási gombóc szőrgolyót vettek ki a hasából -a barátom szőrszálai nyomódtak bele az aktus során. Szóval, ha az nem lökődik ki, a vattadarab miért jönne ki magától?
2013. júl. 12. 01:27
 4/4 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt olvasd végig.

2013. júl. 12. 06:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!