Lehet bajom a tampontól, ha így helyezem fel?
Figyelt kérdés
Ha nem tudok rendesen kezet mosni, viszont tampont tennék fel, okoz-e bármiféle problémát, ha úgy helyezem fel, hogy az ujjamra nedves törlőkendőt húzok? Így nem viszek be semmi koszt. Okozhat ez így valami fertőzést? Azért a popsitörlők elég sterilek és tiszták, nem?2012. jún. 14. 15:06
2/8 anonim válasza:
Szerintem ez is elég, ha előtte jó alaposan megtörölgeted a kezed és a hüvelyed környékét azzal a törlőkendővel,legalábbis is én így szoktam. Mert a hüvely kémhatása más, belülről nem feltétlenül tesz jót neki a törlőkendő
3/8 anonim válasza:
Szerintem is inkább az ujjadat sikáld le vele csak.
Kiszáríthatja a hüvelyfaladat a kendőn lévő alkoholos anyag.
Nem okozott még fehér folyást?
4/8 A kérdező kommentje:
Nem próbáltam még így. És ha zsepivel csinálom? Cuki kis mezőgazdasági nyárimunkára vagyok ítélve, és nem nagyon tudok majd kezet mosni:S És ha a körmöm alá is bemegy a trutyi, akkor azért az sem tesz túl jót:S
2012. jún. 14. 15:17
6/8 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyok hajlandó lemondani a tamponról, egész nap a napon fogok állni, így is tiszta hiszti leszek, ha még betétben is kell legyek, tuti bőgve fetrengenék a földön:D
2012. jún. 14. 15:47
7/8 anonim válasza:
akkor vegyél kézfertőtlenítőt pl a dmben, előtte azzal majd lemosod a kezed. utána mehet
8/8 anonim válasza:
vagy vegyél olyan tampont, ami applikátoros, azt pont az ilyen helyzetekre találták ki. Így újjal nem érsz magadhoz, hanem azzal a pálcikával helyezed fel a tampont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!