Hallottam hogy a tampontól ki lyukadhat a szűzhártya. Ez mennyire igaz? (13/L)
ezen a héten használtam először életemben tampont.
de ez is vastagabb volt, mert anyumé volt és nagyon nagyon jött nekünk meg elkellet menni itthonról.
meg rögtön aznap találtam 1 kicsit vékonyabbat is.
azt meg suliba tettem be (ugye első két nap legerősebb)
és félek hogy ezzel most ki lyukasztottam a szűzhártyát
mert nem is így képzelném el azt h ki lyukad , hanem majd nagyobb koromra ha lesz barátom v valami vele szeretném,
azon kívül nemtom anyumék mit szólnának hozzá h 13 évesen már ki lyukadt a szűzhártya.
meglehetne ezt valahogy nézni h kivan e jukadva ? (bármely orvosi segítség nélkül)
bocsi ha kicsit hülyén hangzik, de kezdő vagyok a tamponozásba, és félek :S
Igen lehetséges ha még szűz valaki, kilyukadhat tőle, ezért is nem ajánlják szűz lányoknak a tampont. Az is lehet pl h félig kiszakad, vagy nagyobb lyuk lesz a szűzhártyán, mint ami alapból van.
Mert a hártya ugye alapból lyukacsos (különben hogy jönne ki rajta a vér)?!!
Nem lehet megnézni hogy kilyukasztotta-e. Talán még az orvos sem tudja megállapítani, max annyit hogy szűz vagy e még... mert ugye egy pénisz jóval vastagabb mint egy tampon.
Nyugalom nem kell elkeseredni.
Én is használtam tampont mielőtt szexuális életet életm volna, és semmi kellemestől nem fosztott meg, sőt, talán még jobb is volt így:))
Igen, kilyukadhat, de ettől még szűz maradsz az első szexig.
Ha félsz hogy kilyukad, ne használd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!