A teafaolajos tampontól lehet bajom?
pontosan az történt, szétmarta a nyálkahártyát - + a tampon (ha nincs menzeszed) kiszárítja a nyálkahártyád és még jobban elfertőződik a hüvelyed!!!
a fertőzéssel orvoshoz kell menni, nem olyan szerekkel kísérletezni, amik csak külsőleg valók és oda is hígítva!!!!
Ki az az idióta aki ilyeneket tanácsolt neked??? A tamponra SEMMIT ne kenjél rá, az isten szerelmére!!!!
Nehogy elhidd ezeket a b@romságokat!
oké,mostmár sajnos tudom :( nlc-n meg hoxán olvastam,sőt itt is :(
szerintetek hány nap múlva regenerálódok?
a joghurtos tampont is felejtsd el
tessék elmenni orvoshoz! azt sem értem, hogy nem csípett az illóolajas tampon, amikor feltetted...még ha a tisztasági betétre raktál volna egy cseppet az elmegy, de a hüvelyedbe :-o
Én is használtam már ezt hüvelygomba ellen (rengeteg oldalon található ez meg, mint lehetséges gyógymód), pár napra el is múlt, de aztán ...
Nekem bajom nem volt tőle - habár én hüvelygomba elleni krémmel kicsit 'hígítottam' - csak száraz volt utána a hüvelyem. De ez egy fél napon belül elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!