Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mihez kezdjek a hüvelygombámma...

Mihez kezdjek a hüvelygombámmal? Megkeseríti a párkapcsolatomat.

Figyelt kérdés

Rendszeresen előjön, nem tudom hogyan múlhatna el végleg. 1 éven belül vagy 6x voltam emiatt dokinál, vagy többször, és hiába nem múlik semmitől sem. Nem jó a szex, fáj a gomba miatt, nagyon elegem van. Segítsetek! Minden új és régi házi praktika érdekel, már nem bízom a gyógyszerekben:(

Amúgy fogamzásgátlót szedek 2 éve( nem hagyom abba a gomba miatt, nem akarok "nagyobb bajt"), tudom ez is befolyásolja. De kérem aki tud az írjon és segítsen! Köszönöm

2009. okt. 6. 19:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%
Mihez kezdhetnél?Nem nézel tv-t?Nagyon gyakran vetítik a Canesten hüvelygomba elleni krémet, meg egyértelmű hogy nőgyógyász, fölösleges halogatni.
2009. okt. 6. 20:00
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Rendesen megvizsgált az orvos? Engem másfél évig kezelt folyton kiújuló gombával, meg a partnernek sem adott semmit, mert azt mondta, hogy nem kell. Elmentem egy másikhoz, az meg egy találkozásból közölte, hogy a fenét nem kell a partnernek sem, kenetet vett, ph-t nézett, felírt vagy két dolgot és rendbe is jöttem. Hüvelygyulladásom volt.

Ez már jó egy éve volt. Most megint előjött a gyulladás, viszont azt olvastam, hogy fogászati gócok is okozhatnak a nemi szervekben panaszokat és nekem van is most ilyen fogászati problémám, szóval azt is kezeltetni fogom egy ilyen biológiai fogászaton vagy min, nem csak a nőgyógyászatit. Sajnos elég komplex.

Ha tényleg gomba és ilyen candida, akkor sem elég a hüvelyedet kezelni, van rá diéta meg minden...

2009. okt. 6. 20:02
 3/19 A kérdező kommentje:
Elsőnek: Bocsi de nem olvastad el normálisan amit írtam. Már vagy 6x voltam ebben az évben nőgyógyásznál és nem múlik. Mindent kipróbáltam már, a canestent is, máskor ha válaszolsz vmilyen kérdésre előtte olvasd el figyelmesen.
2009. okt. 6. 20:04
 4/19 A kérdező kommentje:
A helyzet az h nekem kenetet is vett, és az nem mutatott candidát. Viszont kezelt már mindenféle gombára. Mindig kiújul. Fogászati problémám az nincsen, szóval nem hiszem h az lenne. Tudom h komplex a dolog, fogalmam nincs h nekem miért jön ki folyton:( Valaki segítsen!!!
2009. okt. 6. 20:07
 5/19 A kérdező kommentje:
Ja az kifelejtettem h a partneremet állandóan kezelték velem együtt. Jo-jo hatás kizárva.
2009. okt. 6. 20:08
 6/19 anonim ***** válasza:
31%
1. vagyok, akkor nézelődj az interneten hogy kik a jó, és megbízható magán nőgyógyászok, menj el egyhez, hátha tud valamit segíteni.Vagy pedig keresgélj könyvesboltban keleti orvoslási módszeres könyvet, ilyenekben szokott lenni sok betegségre természetes gyógyszer, pl gyógynövényekből összeőrölt kenőcs amit te csinálsz házilag, úgy hallottam hogy az ilyen nagyon hatásos.(A kiegészítést az első hsznél nem olvastam el, siettem:D)
2009. okt. 6. 20:18
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pontosan ugyanez volt a problémám, fél éven belűl 6x jött elő, és mikor mondtam a dokinak annyi volt rá a válasza, hogy míg nem okoz gyulladást, addig ne érdekeljen. Marha jó volt, minden hónapban menstruáció után előjött így kb minden hónapban elment két hét azzal, hogy nem is tudtunk szeretkezni a párommal.

Én kikisérlezetem, hogy mi okozhatta. Az első gyanúm a tanga volt, de arra nem reagált semmit, ugyanúgy előjött, végűl arra gondoltam, hogy lehetséges, hogy a tampon miatt van, bármennyire is odafigyelek a higéniára.

Egy ideje nem használok tampont egy pillanatra sem, és azóta nem is jöttek elő a panaszok.

Remélem segtettem valamennyit a saját tapasztalatommal.

Jobbulást kívánok!!

2009. okt. 6. 20:26
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
a legelső dolog az hogy a barátodat kezeltétek? csak mert ha nem akkor ne csodálkozz. ha pedig igen akkor lehet hogy rosszul. menj el újra nőgyógyászhoz mondd el neki mindezt és hogy besokalltál adjon valami masszív szájon át szedhető cuccot, pl van egy Fluconer nevű gyógyszer olyan drága hogy az agyad eldobod, 4 szem 3-4ezer támogatással, olvasd el, hogy konkrétan mire jó: [link] nekem ezt írta fel sok évnyi kínlódás után egy orvos, három hétig kellett heti egyet bevennem, a maradék egy szemet a barátomnak, persze közben nuku szex, ez egy éve volt és azóta sincs semmilyen problémám. mondd hogy egy barátnődnek bevált és szeretnél vele tenni egy próbát, érdemes. remélem segítettem! 20L
2009. okt. 6. 21:12
 9/19 A kérdező kommentje:
Köszi h írtatok. Ismerem már a Fluconert is és társait, megvettem őket, de azok sem használtak:( Ezért vok ennyire kiborulva. Hát én a tangáról kezdek átszokni normál bugyira, hátha az a gond, na meg a tampon...használom, és úgy érzem nem tudnék meglenni nélküle:S de azt hiszem kipróbálom h milyen úgy ha csak simán betétet használok. Szörnyű lesz már előre látom(mármint kényelmi szempontból). Még várok ötleteket! Úgy tudom h a kamillás fürdő jót tesz. Írjatok ehhez hasonlóakat és nagyon köszi az eddigi válaszokat!!!
2009. okt. 6. 22:27
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

nos, én azt ajánlom h a beleidben tegyél rendet. normaflore-t kezdj el szedni, kicsit mellőzd a cukrot és a szánhidrátokat (nemkell teljesen csak kicsit), minden este egyél meg egy gerezd fokhagymát, és ha lactacyd-ot használsz, cseréld le.

nekem ezek váltak be.

2009. okt. 7. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!