Mihez kezdjek a hüvelygombámmal? Megkeseríti a párkapcsolatomat.
Rendszeresen előjön, nem tudom hogyan múlhatna el végleg. 1 éven belül vagy 6x voltam emiatt dokinál, vagy többször, és hiába nem múlik semmitől sem. Nem jó a szex, fáj a gomba miatt, nagyon elegem van. Segítsetek! Minden új és régi házi praktika érdekel, már nem bízom a gyógyszerekben:(
Amúgy fogamzásgátlót szedek 2 éve( nem hagyom abba a gomba miatt, nem akarok "nagyobb bajt"), tudom ez is befolyásolja. De kérem aki tud az írjon és segítsen! Köszönöm

Rendesen megvizsgált az orvos? Engem másfél évig kezelt folyton kiújuló gombával, meg a partnernek sem adott semmit, mert azt mondta, hogy nem kell. Elmentem egy másikhoz, az meg egy találkozásból közölte, hogy a fenét nem kell a partnernek sem, kenetet vett, ph-t nézett, felírt vagy két dolgot és rendbe is jöttem. Hüvelygyulladásom volt.
Ez már jó egy éve volt. Most megint előjött a gyulladás, viszont azt olvastam, hogy fogászati gócok is okozhatnak a nemi szervekben panaszokat és nekem van is most ilyen fogászati problémám, szóval azt is kezeltetni fogom egy ilyen biológiai fogászaton vagy min, nem csak a nőgyógyászatit. Sajnos elég komplex.
Ha tényleg gomba és ilyen candida, akkor sem elég a hüvelyedet kezelni, van rá diéta meg minden...

Nekem pontosan ugyanez volt a problémám, fél éven belűl 6x jött elő, és mikor mondtam a dokinak annyi volt rá a válasza, hogy míg nem okoz gyulladást, addig ne érdekeljen. Marha jó volt, minden hónapban menstruáció után előjött így kb minden hónapban elment két hét azzal, hogy nem is tudtunk szeretkezni a párommal.
Én kikisérlezetem, hogy mi okozhatta. Az első gyanúm a tanga volt, de arra nem reagált semmit, ugyanúgy előjött, végűl arra gondoltam, hogy lehetséges, hogy a tampon miatt van, bármennyire is odafigyelek a higéniára.
Egy ideje nem használok tampont egy pillanatra sem, és azóta nem is jöttek elő a panaszok.
Remélem segtettem valamennyit a saját tapasztalatommal.
Jobbulást kívánok!!

nos, én azt ajánlom h a beleidben tegyél rendet. normaflore-t kezdj el szedni, kicsit mellőzd a cukrot és a szánhidrátokat (nemkell teljesen csak kicsit), minden este egyél meg egy gerezd fokhagymát, és ha lactacyd-ot használsz, cseréld le.
nekem ezek váltak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!