Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak a szűnni nem...

Mit csináljak a szűnni nem akaró hüvelygombámmal?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek, azóta állandóan kialakul, és nem tudok vele mit kezdeni. Járok nőgyógyászhoz kezelésre hetente, írt fel már hüvelykúpot, szedtem vasat, mert a vashiány elősegíti a kialakulását, de semmi nem hat. Néha a tüneteim jó része elmúlik pár napra, de a túrós, sárgás folyás megmarad. Már tanácstalan vagyok. Jelenleg nem élek rendszeres szexuális életet, de van egy barátom, akivel hamarosan szeretnék lefeküdni és nem szeretném, ha ő is elkapná. Mit tegyek? Nektek használt vmi?
2010. febr. 25. 21:23
 1/8 anonim ***** válasza:
47%

hát a hüvelykúp azért szokott használni, lehet h hülyeséget mondok, de a férfiak ezt nem annyira tudják elkapni, mindenesetre elég kellemetlen, azt tudom.....canesten combi?

esetleg lelki eredetű?

2010. febr. 25. 21:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Nagyon közeli ismerősöm amíg szedte azt a bizonyos nevű fogamzásgátlót állandóan hüvelygombája volt, mindaddig, amíg abba nem hagyta. Azután felírtak neki egy másik fajtát, amitől nem voltak ezek a panaszai.
2010. febr. 25. 21:37
 3/8 anonim ***** válasza:
63%

El ne hidd!! Te tudod jól! Ha a párod elkapja ,akkor legközelebb visszafertőz.Tehát mindenképpen gumi,amíg nem gyógyulsz meg.Talán fogamzásgátlót kéne váltani.

És használj tejsavas intím mosakodót.Meg a gyógyszereket,amit kaptál.

2010. febr. 25. 21:38
 4/8 anonim ***** válasza:

Hogy lelki eredetu az benne lehet a pakliban.

De amugy lehet kozvetve candida okozza.

Ha candida van hamarabb telepszik meg mas gomba is.

Nekem a candida egyetlen uton ment ki a Colonixel.

www.drnatura.hu ott lehet megvenni, nem eppen a legolcsobb, de megerei, en ket honapos kurat csinaltam vegig

2010. febr. 25. 21:38
 5/8 anonim ***** válasza:
ha lactacydot hazsnálsz, dobd ki. nekem attól lett folyton.egyél kevesebb cukrot és szánhidrátot. valamint regeneráld a bélflórád.
2010. febr. 25. 22:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A barátodat is kezelni kell,mert vissza fog fertőzni.A férfiaknak is fel szoktak írni gomba elleni tablettát.

Ügyelj arra, hogy wc használat után ne érintkezzen a wc- papír egyszerre a hüvelyeddel és a fenekeddel, mert hátulról fertőzést vihetsz a hüvelyedbe.

Semmiképp se ülj le a wc-re. Én azt javaslom, hogy intim gélt használj csak, viszont ne vidd túlzásba, mert felborulhat a hüvelyflórád.

Az orvosok "elfejtik" megemlíteni, hogy gomba-baktérium ölő kúp használat után hüvelyflóra visszaállítást is kellene végezni. Lehet kapni a gyógyszertárban recept nélkül hüvely-visszaállító kúpot.

Ha elfogadsz tőlem egy házi praktikát is,akkor vegyél teafaolajat és egy semleges kenőcsöt, amit lehet kenni a hüvelyre is és egy diónyi kenőcsöt keverj össze egy csepp teafaolajjal.A leghatásosabb gomba-baktériumölő és nem bántja a hüvelyflórádat. Estére pedig egy hétig feltehetsz joghurtos tampont.

Hüvelyöblítést csak nagyon indokolt esetben használj

Próbálj kevesebb szénhidrátot enni.

Akármennyire divatos, kerüld a tangát és pamut bugyit hordj.

Ilyenkor szokta pár lány mondani, hogy hülyeség mindez, semmi bajuk a tangától és az egyéb egészségtelen szokástól, csak azt elfelejtik,hogy akik hajlamosak a fertőzésre(különösen a kaukázusi, fehér bőrű nők), annak nem mindegy, hogy mit hogyan csinál.

2010. febr. 25. 22:29
 7/8 anonim ***** válasza:
éni s igy voltam, havonta ültem dokinál és tablettát váltottunk és azóta nincs bajom.
2010. febr. 26. 13:46
 8/8 A kérdező kommentje:
Nekem ez a második fajta fogamzásgátlóm, és ettől sem múlt el. :S Sajnos a pattanásaimra is szednem kell, mert nagyon csúnya volt a bőröm, ezért félek váltani.
2010. febr. 26. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!