Lefeküdtem a barátommal (3napja) és azóta (ki szokott szünni) csíp a hüvelyem és úgy érzem hogy fáj a méhemnél. Ez utalhat terhességre?
hát igen hanyagolnod kéne és sürgősen orvoshoz menni.
egyébként mért nem védekeztetek???
Nekem nagyon sokszor volt ilyen problémám, szinte minden alkalom után, amikor pisiltem nagyon csipett, állandóan hólyaghurutra kezeltek, aztán egyszer rájöttek (sok év mulva), hogy ez hüvelygyulladás, ami fertőzés miatt keletkezett nálam. A fertőzés pedig a páromtól jött, aki mint utólag kiderült mással is volt, és hazahozott egy kis ezt-azt. A sumetrolim gyógyszer többet használt, mint az antibiotikumok, arra is hosszu évek után jöttem rá, hogy a zsurló-cickafark tea mennyire jó ilyenkor, mindenféle izesités nélkül, már az első pohár után nem éreztem a csipő-égető érzést. Vigyázni kell vele, mert nekem nem lett gyerekem miatta.
Amugy meg ha máskor is le akarsz feküdni a barátoddal, légyszives védekezni. Nagy felelőtlenség az amit csináltok, mert gondolom még nem szeretnél, szeretnétek gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!