Lefeküdtem a barátommal (3napja) és azóta (ki szokott szünni) csíp a hüvelyem és úgy érzem hogy fáj a méhemnél. Ez utalhat terhességre?
hiába vesz tesztet 3 napos babát még a legtutibb sem mutat biztosra(tapasztalat)én 4 hetes voltam amikor még mindig negatívat mutatott,5.héten halvány csíka hatodik héten az orvos is megtudta mondani,hogy babát várok.
menj el orvoshoz,és használjatok óvszert,márcsak a fertőzés végett is.ne legyetek már ennyire felelőtlenek.
Lehetsz terhes, de amit érzel, az 100% hogy nem terhességi tünet. Egy 3 napos terhességet nemhogy nem érzel, de még teszt sincs, ami kimutatná, ugyanis ha megtermékenyül a pete, akkor a 7. napon kezd el beágyazódni, és ez a 12. napon fejeződik be. Utána kezdi el termelni a szervezet a hcg hormont, amit kimutat a teszt. A hormon mennyisége 2 naponta duplázódik. Így leghamarabb aktus után 2 héttel tesztelj, de még akkor sem tuti a negatív. Ha nem jönne meg, akkor egy-két nap késés után tesztelj újra, ha az negatív, akkor nem vagy terhes.
Egyébként biztos, hogy amit érzel, az valami fertőzés. Amíg meg nem gyógyulsz, ne szexeljetek, és ha nem jön meg vegyél tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!