ANOREXIA! Ha már folyamatosan hetek óta szűnni nem akaró hastáji fájdalma van az illetőnek, akkor az azt jelenti, hogy a szervezete már el kezdte emészteni önmagát? Fel lehet még ebből a státuszból gyógyulni, vagy ez már haldoklás?
Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 20:34
1/14 anonim válasza:
Ebből nem lehet megállapítani, de valószínűleg még közel sem menthetetlen. Az a fázis már máshogy nézne ki.
3/14 A kérdező kommentje:
Ennyit tidok. 36 kilós, 16 éves, kórházba vitték, kiadták. Hetek óta nem szűnik a hasfájása, nem tud enni semmit sem, majdnem, hogy tápszerezik mint egy kisbabát. Rágni nem tud, nyelni sem nagyon. Folyamatos fájdalmai vannak, küszködik a nap 24 órájában, aludni sem tud.
2010. febr. 8. 20:39
4/14 anonim válasza:
Persze, hogy fáj a hasa, mert elszokott az evéstől. Ez nagyon veszélyes álalpot tud lenni. A második világháború végeztél sok volt munkatáborós túlélő éppen abba hal bele, hogy elszokott a normális étkezéstől, és amikor nagy halomban kapták a húskonzerveket, végól nagy fájdalmak közt éppen az okozta a vesztüket.
5/14 A kérdező kommentje:
Akkor még van remény, ugye? Annyira aggódom.
2010. febr. 8. 20:45
6/14 anonim válasza:
Ha orvosi kezelés alatt van, akkor van. De nem elég az orvos, mert pszichológusra is szüksége van, hogy meggyógyuljon.
7/14 anonim válasza:
Nem értem nem értem, komolyan mondom az a lány 16 éves, nekem is lányom van. Hogy nem figyeltek jobban oda a szülők rá, én a lányom minden kis nem oda való rezzenéséről következtettem ha valami nem volt rendbe vele egészségileg. Azonnal rákérdeztem, és igazam volt.Irány volt az orvos és nagyon jól tettem.
8/14 A kérdező kommentje:
Akkor már ketten vagyunk, akik nem értik.
2010. febr. 8. 21:26
9/14 anonim válasza:
Ugye kedves kérdező még jó hogy te is így látod!
10/14 anonim válasza:
36 kilóval kiengedték? Bent kéne tartani a kórházban. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!