Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet újra lobogó tüzzé nevelni a parázs állapotú párkapcsolatomat?
Unalmas a kapcsolatotok monoton és egyhangú, a szexuális életetek ugyanúgy egyhangú lehet és abszolúte nem változatos.
változatosság kell, menjetek kirándulni , vigyetek bele újat a szexuális életetekbe! Legyetek ketten együtt máshol, ne a megszokott környezetben. mozduljatok ki.
Változtass az étrenden, a szexen, a beszélgetéseken, a szabadidős tevékenységeiteken, vigyél bele ismét romantikát.
Csinálj úgy mintha újra randiznátok néha.
Ne haragudj, de szerintem sehogy.
Az én párom tegnap (3 év után) nyögte be hogy már nem szeret. Nem érzi a lángoló tűzet. Hiába tudja, hogy az nincs meg végig csak az első pár évben utána a mély szeretet és ragaszkodás tart össze két embert. Derült égből villámcsapás, semmit nem vettem észre eddig nekem ő volt az életem közös életet, házasságot tervezgettem. Ő meg eldobna mint egy használt zsepit? Csak a szex miatt járna össze néha. Ez olyan megalázó, hogy eddig jutottunk.
Szerintem ami elmult az már nem jön vissza, én is próbáltam felszítani a tüzet újra magamba bolonditani de nem sikerült! Valami elmúlt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!