Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon jó párkapcsolatomat szét verte egy idegen és szakítani kényszerült a barátnőm. Vissza csábíthatom?
most ezt hogyérted, h családtag? rokon???
arra gondolsz h egy rokona rábeszélte a szakításra, vagy pedig arra h lefeküdt a rokonával?????
Nem, az msn-ről beszél. Szokás, hogy a barátot, barátnőt beteszik a családtagok csoportba. A kérdező belépett a volt barátnője felhasználónevével és észrevette, hogy ő már nincs benne, az idegen pedig igen.
Beszélned kell vele, máshogy nem tudod visszaszerezni, csak ha megtudod mi volt és elfogadod, illetve elmondod, hogy te még mindig szereted.
uram atyám...te képes lennél ilyet mondani, h "ha bármi is volt mnegbocsátod?" te jó éh, hova tetted a büszkeséged?
amúgy elmondok vmit. én lény vagyok, és volt barátom. megismnerkedtem egy másik fiúval, a barátiomnak feltűnt, h sokat beszélgetek vele, mert egy suliba jártunk mind. mondtam barátomnak, h áááh, neeeem, nincsen semmi, csak ismerem a gyereket régebbről (ez így is volt).eközben már felvettem őt msnre, és éjszakákon át beszélgettünk, másnap pedig a barátommal éltem a sima normális életemet. egy idő után már szinte 2 életem volt. barátom sejtett ugyan vmit, de ugyanígy nem kért számon sohasem. a vége azlett, h szakítottam a barátommal, és összejöttem a sráccal. a barátomtól már nemakartam akkor semmit, mikor kezdtem összeismerkedni a sráccal, csak nehezen szakítottam.
remélem lejött a lényege a történetemnek. hagyd azt a csajt, mert valszeg ő már inkább a másik srácra hajt, tepedig csakúgy vagy neki, mivel tepersz mint egy pincsi kutya. sztem ezt hagyd abba, mer baromi megalázó. és nemis réi meg egy olyan lányért aki 2 vasat tart a tűzben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!