Mik lehetnek a bajok a puncimmal? Nagyon fontos!
Figyelt kérdés
A puncimon a jobb szemèremajkam èvek óta nagyobb mint a bal, ès nem csak szex után hanem mindig. Nem fáj meg semmi, mèg akkor lett ilyen mikor nem èltem szexuális èletet. A másik pedig nèha szex után a jobb oldalt alul megkeményedik és fáj kicsit, de fél óra múlva minimum már nincs ott.
20/L
2013. máj. 31. 01:43
32/34 anonim válasza:
Miért nem lehet már abbahagyni? Kit bántottam? Senkit! Azokat miért nem piszkáljátok, akik szexuális utalásokat tesznek lányoknak? Én ilyet soha nem tettem!
33/34 anonim válasza:
Komolyan nem értelek most már. Én nem piszkállak a magam részéről, ezt elmondtam. De feltettem egy egyszerű kérdést. Szerintem ezzel pontot tehetnénk az egészre. Azt bevállaltad, hogy fiú vagy, pedig nem lett volna muszáj. Csak arra lennék kíváncsi, ha ez nem bűn, hogy miért pont nőknek segítesz az intim gondjaik megoldásában. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!