A puncimon a jobb szemèremajkam èvek óta nagyobb mint a bal, ès nem csak szex után hanem mindig. Nem fáj meg semmi, mèg akkor lett ilyen mikor nem èltem szexuális èletet. A másik pedig nèha szex után a jobb oldalt alul megkeményedik és fáj kicsit, de fél óra múlva minimum már nincs ott.
Az ember teste nem teljesen szimmetrikus néha a szeméremajkak mérete is eltér. Vannak olyanok, akiknek pl. a mellük feltűnően nem egyformák.
Ha nem fáj akkor nincs baj.
Szex közben az intim részek egy kicsit megduzzadnak az izgalomtól attól fájhat de ha utána elmúlik és máskor nem jön elő akkor szerintem nincs baj.
Esetleg ha mész nőgyógyászhoz akkor megemlítheted neki.
2013. máj. 31. 01:54
2/34 anonim válasza:
Mindkét jelenség teljesen normális. Nyugi.
2013. máj. 31. 03:22
3/34 anonim válasza:
Nincs a punciddal semmi baj! Az, hogy kilóg a kisajkad, genetikai adottság, és semmi köze a szexhez. A keményedés lehet a szex miatt, de ha elmúlik, akkor azzal sincs gond.
2013. máj. 31. 05:51
4/34 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj.
2013. máj. 31. 10:27
5/34 anonim válasza:
05:51 Azt te hol olvastad, hogy kilóg a kisajka?
2013. máj. 31. 10:46
6/34 anonim válasza:
A 05:51-es vagyok. Ezt írta a Kérdező: "A puncimon a jobb szemèremajkam èvek óta nagyobb mint a bal"
2013. máj. 31. 11:28
7/34 anonim válasza:
59%-os, hogy bírsz éjjel-nappal itt válaszolgatni? (Amúgy ő férfi, és mindig azt ajánlgatja a lányoknak, hogy csak a bugyiból kilógó szőrt
vágják le ollóval, régen pedig az volt a szövege az első mensiseknek, hogy "Minden elképzelhető jót kívánok egész életedre!:)" ).
2013. máj. 31. 12:10
8/34 anonim válasza:
05:51 Szerintem a nagy szeméremajkakról van szó...Tehát, ha az egyik oldali nagyobb, attól még a kisajkak nem fognak kilógni!? Nade végülis mindegy, részletkérdés:)
2013. máj. 31. 12:24
9/34 anonim válasza:
Majd ha valakit megbántok, vagy zaklatok, akkor cseszegethettek! De addig hagyjatok békén! Akármilyen hihetetlen számotokra, én is segíteni akarok, ellentétben veletek, akik csak kötözködni tudtok!
2013. máj. 31. 12:39
10/34 anonim válasza:
Az meg egyenesen undorító dolog, ha a jó kívánságaim miatt gúnyoltok!!! Ez az oldal arra való, hogy kérdezzünk, és a kérdésekre válaszoljunk, nem pedig arra, hogy másokba belekössenek, akik jó szándékúan segíteni akarnak, még ha tévednek is!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!