Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mik lehetnek a bajok a puncimm...

Mik lehetnek a bajok a puncimmal? Nagyon fontos!

Figyelt kérdés

A puncimon a jobb szemèremajkam èvek óta nagyobb mint a bal, ès nem csak szex után hanem mindig. Nem fáj meg semmi, mèg akkor lett ilyen mikor nem èltem szexuális èletet. A másik pedig nèha szex után a jobb oldalt alul megkeményedik és fáj kicsit, de fél óra múlva minimum már nincs ott.

20/L

2013. máj. 31. 01:43
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Nekem is az volt fura, hogy a női témában segítesz. Bocsi, rossz napom volt. (12:10 )
2013. máj. 31. 20:19
 22/34 anonim ***** válasza:
Nekem semmi bajom nincsen veled utso. Csak nem értem a motivációt. Segíteni rengeteg mindenben lehet. Csak azt nem értem, hogy egy férfinek, aki nem orvos mi a motivációja, hogy a hölgyek intim dolgaiban segítsen. Csak ennyi. Tényleg érdekel a válasz rosszindulat nélkül.
2013. máj. 31. 20:20
 23/34 anonim ***** válasza:
Bocsánat, természetesen az 59%-os válaszolóra értettem.
2013. máj. 31. 20:21
 24/34 anonim ***** válasza:
A bocsánatkérésem miért lett lepontozva :(
2013. máj. 31. 20:40
 25/34 anonim ***** válasza:
Még egyszer és utoljára mondom. Én soha nem tettem semmilyen szexuális utalást egy lánynak sem, míg vannak akik olyanokat írnak, hogy küldjön a Kérdező a melléről vagy intim testrészéről képet, és majd ad rá puszit. Az ilyen válaszokba miért nem köttök bele???????? Ilyeneket én soha nem írtam, és nem írnék!!! Jó lenne ha végre leszállnátok rólam, és arra használnátok az oldalt amire való!!!
2013. jún. 1. 05:50
 26/34 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__44046..

Na tessék! Itt az utolsó válaszba miért nem tudtok belekötni? Azt nem én írtam!

2013. jún. 1. 06:18
 27/34 anonim ***** válasza:

Valami gond nyilván van az 59%-al, nem normális dolog az hogy ezen az oldalon lóg állandóan fiú létére.

És éjjel nappal, nézzétek meg.

Plusszban mindenkit jelentget a moderátoroknak, pont ő!

2013. jún. 1. 08:31
 28/34 anonim ***** válasza:
Le lehet szállni rólam! Foglalkozzatok az igazi perverzekkel, mint amit az előző kommentemben is belinkeltem! Soha senkit nem zaklattam, és senkinek nem tettem semmilyen félreérthető megjegyzést!!! Nem tudom, hogy a moderátorok miért hagyják, hogy ok nélkül rágalmazzanak ártatlan embereket!
2013. jún. 1. 08:42
 29/34 anonim ***** válasza:
A kérdésemre miért nem kapok választ? Miért pont a lányok, nők intim dolgaiban szeretnél segíteni? Nem támadásképpen írom, csak egyszerűen szeretném tisztázni pont azért, hogy ne bántsanak ok nélkül. Miért nem lehet őszintén bevállalni ennek az okát?
2013. jún. 1. 09:55
 30/34 anonim ***** válasza:
Egyszerűen érdekel az emberi test működése. Tanulni és segíteni akarok, semmi mást. Más egészség kategóriában is szoktam válaszolni. Viszont azt nem tudom elviselni, ha alaptalanul és büntetlenül megvádolnak olyan dolgokkal, amik nem állnak szándékomban!
2013. jún. 1. 10:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!