A puncimon a jobb szemèremajkam èvek óta nagyobb mint a bal, ès nem csak szex után hanem mindig. Nem fáj meg semmi, mèg akkor lett ilyen mikor nem èltem szexuális èletet. A másik pedig nèha szex után a jobb oldalt alul megkeményedik és fáj kicsit, de fél óra múlva minimum már nincs ott.
Én részemről nem akartam kötözködni, csak azért mondtam, mert szerintem félreértelmezted kérdést. Semmi rossz szándék nem volt. :)
12:24-es voltam
2013. máj. 31. 13:11
12/34 anonim válasza:
Elhiszem, de a 12:10-esben semmi jó szándék nincs, ha még azért is képes gúnyolni, mert jó kívánságokat szoktam írni. Egyébként nem ő az egyetlen, aki kötözködik!
2013. máj. 31. 13:18
13/34 anonim válasza:
Engem csak az zavar,hogy a kérdező tinilányokon éled ki a perverzitásodat. De hát ez ennek az oldalnak a szépsége, nem is tudom, miért nézem még...Ha normálisak lennének a szülők, nem lennének ilyeneknek kitéve a mai tinik, hogy ilyen szánalmas oldalakon kérdezgessenek, ami tele van pedókkal és más ferde hajlamúakkal
2013. máj. 31. 13:24
14/34 anonim válasza:
NEM VAGYOK PERVERZ!!!! Rossz az aki rosszra gondol!!!
2013. máj. 31. 13:26
15/34 anonim válasza:
De amúgy az tiszteletre méltó, hogy orvoshoz küldöd a lányokat ;)
16/34 anonim válasza:
Nem vagy perverz,tudom,bocsánat.
17/34 anonim válasza:
Hogy lehettek ennyire kö-csögök a 05:51-es válaszolóval? Ő csak segíteni akart! És amikor valaki kér egy lány melleiről képet, mert szegény lány azt hiszi, hogy beteg és közben meg teljesen egészséges a testrésze azt hagyjátok a francba, igaz? Mi az, hogy perverz? Egyáltalán ismeritek azt a szót, hogy perverz? Azt jelenti, hogy a szexen jár folyton az esze. És igaza van az 59%-osnak, hogy genetika adottság, mert nekem is az egyik kisajkam nagyobb, mint a másik csak én utána olvastam. És az, hogy jókívánságokat küldözget a kérdezőnek az azt jelenti, hogy jó szíve van és mindig a jót akarja mindenkinek. És nem kötözködik mással, mint ti!
Kérdező a válaszodra: nekem sem egyformák a kisajkaim, nincs semmi baja.
2013. máj. 31. 16:13
18/34 anonim válasza:
Kedves előző Válaszoló! Nagyon szépen köszönöm, hogy kiállsz mellettem, de tényleg, az senkinek nem tűnik fel, ha egy tényleg perverz kér képet a lányok intim testrészeiről. Ilyet én soha nem kértem, és soha nem kérnék!!! Egyébként aki bizonyíték nélkül megvádol azzal, hogy perverz és pedofil vagyok, ez súlyos rágalmazás!!! Csak azt nem értem, hogy az ilyen kötözködőket miért nem tiltják. Ez az oldal azért van, ahogy már korábban is írtam, hogy kérdéseket tegyünk fel, és a kérdésekre válaszoljunk!
2013. máj. 31. 16:19
19/34 anonim válasza:
Utsó. Én csak azt nem értem, hogy miért nem a saját nemednek segítesz. Nekem eszembe nem jutna a férfiak egészsége oldalra írogatni, pedig a tudásom megvan hozzá. (a tapasztalatom viszont nincs)
2013. máj. 31. 16:42
20/34 anonim válasza:
Ezt nem értem, hogy miért velem van bajotok! Vannak itt, akik tényleg perverzek, őket miért nem piszkálja senki? Én csak segíteni akarok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!