Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyi ideig szabad bent...

Mennyi ideig szabad bent hagyni a tampont?

Figyelt kérdés

mikor tudom h tele van és kivehetem?

nem csúszik ki ha mondjuk tesin ugrabugrálok?xd

2013. ápr. 22. 21:07
 1/10 Adi78 ***** válasza:
21%
Én max 8 órán keresztül hagynám fenn.
2013. ápr. 22. 21:14
 2/10 Adi78 ***** válasza:

Én tisztasági betétet is szoktam tampon mellett használni. Ha tele van és nem veszem le időben, akkor már látszik a tisztibetéten. Akkor tuti tele van.

Szerintem nem csúszik ki semmiféle ugra-bugra hatására.

2013. ápr. 22. 21:16
 3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! 4 órája van bent a mini és 3.napon tartok de nemtudom kivehetem e:S
2013. ápr. 22. 21:27
 4/10 anonim ***** válasza:
20%

az első hatalmas nagy veszélyes hülyeséget mondott...

max 3 órát lehet bent egy betét, ha ennél tovább van bent, vérmérgezést kaphatsz, ha 4 órája van bent, azonnal cseréld ki, ha még magától nem jött ki, akkor nem erősen van meg, a betét azért más, mert az kívül van, nincs kontakt a szervezeted, és megalvadt vér között, ami kijön, a tamponnál azonban benne marad a tamponban az alvadt vér, ami viszont még benned van, és ezért veszélyes, úgyhogy vedd ki gyorsan, és cseréld egy újra

2013. ápr. 22. 21:38
 5/10 A kérdező kommentje:
de nem jön ki még
2013. ápr. 22. 21:51
 6/10 A kérdező kommentje:
na kijött de még maradhatott volna a vége még fehér
2013. ápr. 22. 21:54
 7/10 Adi78 ***** válasza:
85%
Nem mondtam veszélyes nagy marhaságot, nyugodj meg kérlek. Nem azt mondom, hogy minden alkalommal hagyd fenn 8 órán át, de alkalomadtá én adnék neki akár 8 órát is. Pl. én tamponnal alszom, és ha nyugis napon van pl. hétvégén, megalszom a 8 órát is. Olyankor nem ugrok ki hajnalban tamponcseére. És ezzel még számtalan ismerősöm van így. Egyébként pedig az ember általában tudja, hanyadik napon, napokon bővebb a vérzése, olyamkos cseréld gyakrabban, akár 2-3 óránként is. Üdv.
2013. ápr. 22. 22:26
 8/10 anonim ***** válasza:
24%
A tamponnal az a baj, ha túl sokáig van fent, akkor a vérben elkezdenek szaporodni a baktériumok, amik megfertőzhetik akár a méhet is, viszont ha kevés ideig van fent, akkor meg felsérti a hüvelynyálkahártyáját, és ezért okozhat fertőzést.
2013. ápr. 23. 06:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Én kb. 3 óránként szoktam, de van, hogy az elején 2 óránként is.
2013. ápr. 23. 12:21
 10/10 Kinga1995 ***** válasza:

Hat óránál tovább sose hagyom bent!

Am ált 3-4 óránként cserélem

2013. ápr. 23. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!