Mennyi a max. Idő amíg bent szabad hagyni egy tampont?
Az a baj,hogy nálunk a suliba abszolút nem higiénikus a mosdó.Undorítóan néz ki,koszos,büdös stb.
Ezért ott még pisilni sem szívesen megyek el,persze azért el szoktam menni 6-7 órát nem bírnék ki pisilés nélkül.Viszont tampont nem szívesen cserélnék ott.
Az baj,ha úgy csinálm,hogy reggel mielőtt elmegyek beteszek egy tampont és csak otthon cserélem ki?
Normál tamponnal az első napokban is kibírok 7-8órát.Ennyi ideig bent szabad hagyni?
15/L
Tájékoztatóra rá van írva max 8 óra!
Én mikor suliba voltam azt csináltam, hogy reggel betettem és mikor megtelt vagy letelt a 8 óra akkor betétre váltottam. Mást nem tehettem, mert majnem én is hányni jártam a suli wc-jébe...
Köszönöm.
Hetente 2x van 7 órám és ilyenkor azzal együtt,amíg elmegyek és hazajövök a suliból lenne 8 óráig bent a tampon.És amikor hazaérek és cserélek pont tele van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!