Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyi a max. Idő amíg bent...

Mennyi a max. Idő amíg bent szabad hagyni egy tampont?

Figyelt kérdés

Az a baj,hogy nálunk a suliba abszolút nem higiénikus a mosdó.Undorítóan néz ki,koszos,büdös stb.

Ezért ott még pisilni sem szívesen megyek el,persze azért el szoktam menni 6-7 órát nem bírnék ki pisilés nélkül.Viszont tampont nem szívesen cserélnék ott.

Az baj,ha úgy csinálm,hogy reggel mielőtt elmegyek beteszek egy tampont és csak otthon cserélem ki?

Normál tamponnal az első napokban is kibírok 7-8órát.Ennyi ideig bent szabad hagyni?

15/L

2010. szept. 10. 18:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Max. 6 óra, én úgy tudom. A 7 még úgy ahogy belefér, a 8 már sok. TSS-t kaphatsz tőle, azt meg nem kívánom.
2010. szept. 10. 18:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Tájékoztatóra rá van írva max 8 óra!

Én mikor suliba voltam azt csináltam, hogy reggel betettem és mikor megtelt vagy letelt a 8 óra akkor betétre váltottam. Mást nem tehettem, mert majnem én is hányni jártam a suli wc-jébe...

2010. szept. 10. 18:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Maximum 8 órát, de ez a vérzésed erősségétől függ! Minden elképzelhető jót kívánok Neked!!!
2010. szept. 10. 18:37
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Hetente 2x van 7 órám és ilyenkor azzal együtt,amíg elmegyek és hazajövök a suliból lenne 8 óráig bent a tampon.És amikor hazaérek és cserélek pont tele van.

2010. szept. 10. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!