A tampont bent lehet hagyni éjszakára?
Figyelt kérdés
Lehet tőle valami bajom?2013. febr. 24. 19:10
1/10 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz tőle, de éjszakára nagyobb méretű tampont használj szerintem.
2/10 anonim válasza:
Bent hagyhatod, csak nem tartják egészésgesnek, hogy éjszaka azzal aludj...
3/10 anonim válasza:
Bent hagyhatod,de éjszaka nem árt 1x felkelni,hogy kicseréld.
4/10 Kinga1995 válasza:
Elméletileg tizen vhány óráig bent lehet, utána kezd veszélyessé válni. Aludtam már én is tamponnal, de általában betéttel szoktam (Always Night, a kék).
Nem tudom, de sztem jobb, ha nincs 4-5-6 napig folyamatosan eldugaszolva a hüvelyed. Az egész nap után legalább éjszaka folyjon szabadon. Álmomban úgysem idegesít minden lépésnél, hogy ott van.
5/10 anonim válasza:
nekem is most éppen megvan, és én mindig (mióta tampont használok) este is azzal alszom. mielőtt lefekszem akkor kicserélem, és reggel pedig rögtön újat teszek be
6/10 anonim válasza:
NEM!!! A véres tamponban nagyon hamar kezdenek szaporodni a baktériumok, amik fertőzéseket okozhatnak!!!
7/10 anonim válasza:
A betétben legalább úgy szaporodnak a baktériumok.
8/10 anonim válasza:
A 07:26-os vagyok. De a betét nem a hüvelyben van, viszont a tampon igen, és elég közel a méhhez. Így sokkal nagyobb az esély a fertőzésre.
9/10 anonim válasza:
én estére biztos nem használnék, nappal szoktam néha, ha muszáj, de este inkább egy kicsit kényelmetlen legyen, mint hogy egy alvadt vérdugasz legyen bennem. nem ajánlom neked sem, ennyit igazán ki lehet bírni este.
10/10 A kérdező kommentje:
Értem:) köszönöm a válaszokat!:))
2013. febr. 27. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!